TRENDS & STYLING

Sådan styler du crop toppen

Er du i tvivl om, hvordan du styler din crop top? Her finder du inspiration til 3 forskellige stylingmuligheder.

Crop toppen er perfekt til sommerens varmeste dage, men den har desværre et lidt dårligt ry. Toppen bliver nemlig frygtet af mange kvinder, da den ofte er forbundet med bar mave og lavtaljede jeans. Det er heldigvis langt fra realiteten, for de korte toppe kan både være feminine og sofistikerede. Hvis du mangler inspiration til, hvilke crop toppe du skal vælge, og hvordan du kan style dem til forskellige lejligheder, så ser her!

 

Sådan styler du crop toppen til hverdag

En sort og enkel crop top kan bæres på et utal af måder, og den kan både dresses op og ned alt efter anledningen. De store ærmer på denne crop top er med til at give fylde, hvilket fremhæver en smuk talje. Brug crop toppen sammen med en lang nederdel for at skabe et mere romantisk look. Her kan du med fordel tage en fin lyserød taske over skulderen for at understrege det feminine.

Crop top Ivyrevel, 329 kr. Kan købes online HER 
Nederdel Baum und Pferdgarte, 1.299 kr. Kan købes online HER
Sneaker Ecco, 1.000 kr. Kan købes online HER 
Taske Ganni, 2.090 kr. Kan købes online HER 

LÆS OGSÅ: Sådan styler du batik

Sådan styler du crop toppen på ferie

Ved blot en enkelt brise kan crop toppen føles kold, men det er der heldigvis råd for. Tag en kimono over skuldrene og style din crop top med et par farverige shorts. Vær ikke bange for at anvende farver, så du kan fremhæve din flotte sommerkulør. Dette outfit er en sikker vinder til feriens pakkeliste!

Crop top She Made Me, 1.000 kr. Kan købes online HER 
Kimono Lollys Laundry, 700 kr. Kan købes online HER 
Shorts Missoni, 2.900 kr. Kan købes online HER 
Klip-klapper Havaianas, 229 kr. Kan købes online HER 

LÆS OGSÅ: 7 måder at style bukser med vidde 

Sådan styler du crop toppen til fest

De fleste crop tops skærer netop der, hvor et par højtaljede bukser slutter. Crop toppen er derfor perfekt at style med et par lækre højtaljede bukser, når du skal til fest. Her kan du vælge alt fra rå højtaljede læderbukser til de mere klassiske bukser med vidde. Vælg en crop top med vilde mønstre eller pailletter for at skabe et festligt og iøjnefaldende look.

Crop top Jenny Packham, 11.280 kr. Kan købes online HER 
Bukser Saint Laurent, 5.900 kr. Kan købes online HER 
Stiletter Stine Goya, 2.200 kr. Kan købes online HER