TRENDS & STYLING

Sådan styler du din buksedragt til fest

Skift kjolen ud med en buksedragt til næste fest. Læs med her, og se, hvordan du løfter buksedragten med accessories for at bruge den til fine fester.

Den ellers ganske hverdagsvenlige og workwear-agtige buksedragt er sæsonens helt store hit til fest. Buksedragten kan redde enhver tøjkrise, da den kun behøver få accessories i stylingen.

Forskel på hverdag og fest bliver mere og mere udvisket, og de klassiske fest-items sniger sig ind i vores hverdagsgarderobe – for eksempel statement-øreringene og de lange kjoler. Samtidig rykker hverdagsfavoritterne også ind i festgarderoben, hvor jeans og en T-shirt sagtens går an til en festlig lejlighed. Derfor vil det måske heller ikke komme bag på nogen, at buksedragten er et hit inden for festmode. Den er anderledes, stilet og giver et ekstra cool udtryk, der skiller sig ud fra de mange festtoppe og fine kjoler.

LÆS OGSÅ: Sådan styler du bukser med vidde

At style buksedragten så du er klar til fest er overraskende enkelt. Med de rigtige smykker, stiletter og den rigtige taske, er du mere end klar til fest.

Sådan styler du buksedragten til fest

Style din buksedragt til fest - det klassiske look

Dette sæt stråler af glamour. Den rå taske fra Givenchy og blonderne i buksedragten giver den perfekte kontrast mellem råt og romantisk.

Buksedragt, RED VALENTINO, 5.600 kr. Kan købes online HER

Taske, Givenchy, 17.090 kr. Kan købes online HER

Sko, Gianvitto Rossi, 4.590 kr. Kan købes online HER

Øreringe, Mermaid Stories, 855 kr. Kan købes online HER

Style din buksedragt til fest - det elegante look

Brug er oversize bælte og -halskæde og en miniaturetaske til at lege med dimensionerne. Buksedragten, der også kan bruges til hverdag med et par sneakers, er let at style til fest med enkelte statement items – for eksempel halskæden fra Marnis Spring 19-kollektion.

Buksedragt, Staud, 2.127 kr. Kan købes online HER

Halskæde, Marni, 4.400 kr. Kan købes online HER

Taske, Bottega Veneta, 13.800 kr. Kan købes online HER

Sko, Billi Bi, 1.199 kr. Kan købes online HER

Style din buksedragt til fest - det feminine look

Den lyserøde farve på skoene og øreringene og blå farve fra buksedragten er som skabt for hinanden. Den skandinaviske stil, som førhen har været meget farveforskrækket, er blevet mere farverig og dette outfit er godt til dig, der stadig er lidt bange for at lege med for mange farver.

Buksedragt, Stine Goya, 1.800 kr. Kan købes online HER

Sko, Jimmy Choo, 4.100 kr. Kan købes online HER

Taske, Saint Laurent, 11.866 kr. Kan købes online HER

Øreringe, Susanne Friis Bjørner, 249 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Sådan styler du din sommerkjole på 4 forskellige måder