TRENDS & STYLING

Sådan styler du din maxikjole til strand, fest og job

Det er sommer og det betyder lange smukke kjoler, som flagrer i den lune sommervind. Maxikjolen er en klassiker, som hitter hver sommer. Her får du tips til, hvordan du styler den populære maxikjole til strand, til fest og til job.

Hop i den populære maxikjole hele sommeren – uanset, hvad du skal! Her guider vi dig til, hvordan du kan style din maxikjole til en dag på stranden, til en sommerfest og til en dag på jobbet.

LÆS OGSÅ: Shopping: 11 maxikjoler til hverdag og fest

Style maxikjolen til stranden

Hvad passer bedre til stranden end en let og lækker hvid sommerkjole? Den hvide sommerkjole smelter perfekt ind til det idylliske strandomgivelser, og kan også være med til, at få din hud til at se brunere ud mod den lyse kontrast.

Denne style er både behagelig at have på, og kan samtidig give et fashionabelt look, hvis man styler kjolen med de rigtige accessories, såsom en stor sommerhat, smykker og sandaler.

1. Jane Kønig, øreringe, 750 kr. Kan købes HER
2. Birkenstock, sandaler, 799 kr. Kan købes HER
3. Odd Molly, maxikjole, 1695 kr. Kan købes HER
4. Eugina Kim, hat, 4.267 kr. Kan købes HER
5. Dulong, armbånd, 6.900 kr. Kan købes HER

Style maxikjolen til fest

Lange flotte og farverige kjoler er som udgangspunkt altid festlige og elegante. Hvis du skal til fest eller en stor begivenhed, som for eksempel et bryllup, vil du aldrig gå galt i byen med en maxikjole.

Der er en form for elegance over de lange kjoler, som vil give dig et Hollywood-agtigt look, og hvis du styler maxikjolen til et par stiletter og en fin clutch, vil du være lige så fashionabel som stjernerne på den røde løber.

1. Mizuki, øreringe, 6.295 kr. Kan købes HER
2. Saloni, maxikjole, 6543 kr. Kan købes HER
3. Bottega Veneta, clutch, 11.920 kr. Kan købes HER
4. Saint Laurent, stiletter, 4.432 kr. Kan købes HER

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Style maxikjolen til job

Måske tænker du: ”Kan man tage en maxikjole på på job?” Svaret er ja.

Maxikjolen er over alt – også på arbejdspladsen, og den kan måske være med til at spice dit arbejdsoutfit lidt op. Hvis du styler din maxikjole med en kort læderjakke og et par fine sko, er du godt klædt på til dagens arbejde, og stylingen kan samtidigt kan få dig til at føle dig lidt ekstra lækker.

1. 2NDDAY, lædderjakke, 3.500 kr. Kan købes HER
2. Ganni, maxikjole, 3.599 kr. Kan købes HER
3. Bony Levy, øreringe, 2.665 kr. Kan købes HER
4. Arket, sko, 1.200 kr. Kan købes HER

LÆS OGSÅ: Shopping: 13 kjoler til hverdag og fest