TRENDS & STYLING

Sådan styler du din mini-nederdel

Mini-nederdelen er blevet spottet flere gange på både de internationale catwalks og i gadebilledet. Her får du stylingtips til den forårsfriske mini-nederdel og et udvalg af sæsonens flotteste udgaver.

Ved sidste modeuge, hvor vi fik præsenteret de store internationale mærkers AW18 kollektioner, blev mini-nederdelen spottet i mange farver, snit og materialer. Den korte nederdel kan virke overmodig og besværlig at style, men frygt ej!

Selvfølgelig skal alle have muligheden for at nyde den danske sol i en kort nederdel. For selvom den korte nederdel for nogle kan virke for ’ung’ i udtrykket, fordi den viser lige lidt mere ben, kan den med den rigtige styling hurtigt blive fast inventar i sommergarderoben.

Her får du fire stylingtips til mini-nederdelen og nederst i artiklen finder du et galleri med sæsonens flotteste mini-nederdele, der kan shoppes online netop nu.

LÆS OGSÅ: Se forårets største kjoletendenser

Oversized

Som set på Miu Miu og Alexander Wangs catwalks kan en kort nederdel med fordel styles med en oversized overgangsjakke.

En oversized jakke kan skabe en fed balance, så det hele ikke bliver for tætsiddende. Læderjakker og denimjakker har længe været populære, og vil klart blive set i gadebilledet til foråret – og gerne med en kort nederdel.

Statements

Der er ingen tvivl om, at T-shirten er din bedste ven i foråret, og kan bruges i alle sammenhænge – også til mini-nederdelen.

Foråret medbringer sig farverige statement T-shirts, som matcher mini-nederdelens friske udtryk. Style eksempelvis din mini-nederdel med en statement T-shirt, eventuelt sneakers og crossbody taske til om dagen, eller lave hæle og en fin clutch til aften brug.

Det danske sommervejr kan også kalde på en strik eller cardigan, og her kan du selvfølgelig også style din mini-nederdel med en lækker sweater, som set på Emporio Armanis catwalk.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Skovalg

Man må ikke undervurdere, hvor meget forskel et skovalg kan gøre for et look.

Alt for høje hæl kan gøre mini-nederdelen for vovet, mens den populære kitten-heal er et optimalt valg til aftenbrug. Mini nederdelen kan desuden gøres mere rå med enten en støvlet eller et par fede sneakers.

Tone i tone

Mini-nederdelen må gerne være farverig, og den findes i mange materialer og stiltyper.

Match din mini-nederdel med et tone i tone-outfit eller gå all in og find en nederdel, der er en del af et sæt. Er din mini-nederdel i lak eller plastik, så style med en mere jordnær overdel som eksempelvis en striktrøje som set i Sonia Rykiels AW18 kollektion.

LÆS OGSÅ: Plastik – forårets tendens, der deler vandene

Her i galleriet kan du finde din nye mini-nederdel til foråret og sommer:

Shop mini-nederdelen til foråret og sommeren