TRENDS & STYLING

Sådan styler du din nederdel om vinteren

En nederdel kan styles på forskellige måder - især om vinteren. Derfor behøver nederdelen ikke blive lagt på hylden, når kulden melder sin ankomst. Her finder du et bud på, hvordan du også kan bruge nederdelen, når det bliver koldt og gråt.

Mange typer af nederdele går rigtig fint sammen med striktrøjer, og derfor bør nederdelen være en fast del af vintergarderoben. Skab et feminint og afslappet look ved at sammensætte den sommerlige nederdel med en vamset tyk striktrøje og et par ankelstøvler. Ønsker du i stedet et mere elegant eller festligt udtryk? Så kan du style nederdelen med en fin skjorte og blazer. Der er rigtig mange muligheder - se dem lige her.

LÆS OGSÅ: 25 flotte vinterjakker, der holder dig varm hele vinteren

Sådan skal du style din nederdel denne vinter

Har du lidt svært ved at finde ud af, hvordan du får din nederdel til at se lige så cool ud om vinteren, som den gør om sommeren? Så kan du her læse meget mere om, hvordan du skal style din nederdel denne vinter. Få også et indblik i hvilke nederdele, der hitter lige nu!

En lang brun lædernederdel hitter denne vinter

Style lædernederdelen med en sort højhalset bluse og et par høje støvler. Pep den op til aften med en lækker frakke og et par sorte eller brune stiletter.

Lædernederdel, Ganni, 3.418 kr. Kan købes online HER 

En sort plisseret nederdel er perfekt til vinter

En klassisk sort plisseret nederdel er et must i enhver garderobe. Denne fine nederdel har en fin slå-om-effekt. Den kan styles med en farvet chunky strik og et par sneakers, der gør outfittet mere feminint. Om aftenen kan den styles med et par høje støvler, en fin bluse og en sort lang frakke.

Plisseret nederdel, Prada, 7.850 kr. Kan købes online HER 

LÆS OGSÅ: 11 flotte (og varme) vinterstøvler

En silkenederdel er en klassiker denne vinter

Denne nederdel har en meget smuk pasform. Silkenederdelen kan derfor bruges til flere forskellige anledninger. Til aften kan den styles med en fin silkeskjorte og et par stiletter, på den måde får du et mere sofistikeret look. Til hverdag kan den styles med en oversize hvid skjorte og et par sneakers, som giver et mere casual og skandinavisk look.

Silke nederdel, Anine Bing, 1.599 kr. Kan købes online HER 

En brun uld nederdel kan holde dig varme denne vinter

Denne brune uld nederdel fra Josephs er en tidløs tilføjelse til din garderobe. Style den med en skjorte i samme farve samt et par knæhøje støvler for et mere sofistikeret vinter-look.

Uld nederdel, Joseph, 2.088 kr. Kan købes online HER 

LÆS OGSÅ: Vinterens 4 største modetrends

En mini skirt lædernederdel er trendy denne vinter

Læder mini skirten er tit associeret med sommer, men du kan sagtens bruge den om vinteren. Brug den med et par strømpebukser indenunder og style den med en vamsede sweater for et mere afslappet look.

Miniskirt lædernederdel, Object, 999 kr. Kan købes online HER 

En mønstret nederdel kan tilføre lidt farve denne vinter 

Denne smukke nederdel, med det fineste blomsterprint, kan både styles med en strik eller en tætsiddende langærmet t-shirt om vinteren. Hvis du skal ud om aftenen, kan du style den med en oversize blazer og et par stiletter.

Mønstret plisseret nederdel, Minimum, 800 kr. Kan købes online HER 

LÆS OGSÅ: Guide til de bedste vinter-accessories