TRENDS & STYLING

Sådan styler du kåben

Kimonoen og kåben er et hit denne sommer fordi de er så lette og behagelige at have på i varmen. Men hvordan styles de bedst til forskellige anledninger? Læs med her for de bedste tips til, hvordan du gør.

Pyjamastendensen har været en del af modebilledet i et godt stykke tid nu og den er kommet for at blive. I hvert fald her i sommerperioden, hvor vi tror på, at den aldrig rigtig vil forsvinde igen, for den er luftig, let og behagelig i sommervarmen. En stor del af tendensen er kimonoer og lange kåber, men hvordan skal vi egentlig style dem?

LÆS OGSÅ: Pyjamas-trenden er kommet for at blive

Når det kommer til at klæde sig godt på, så handler det ofte om at gøre det helhjertet. Det er sjældent typen, der hopper med på alle tendenserne og springer rundt i stilarter, der signalerer stilsikkerhed.

Derfor er første tip at tænke over, om kåben eller kimonoen er vores stil? Passer den ind i resten af garderoben og vil den få os til at føle os velklædte? Hvis dette ovennævnte er tilfældet skal du helt sikkert springe ud i kåben, både til hverdag og fest.

Sådan bærer du kåben

Den smukkeste måde at bære kåben på er ganske simpelt: alene – altså uden så meget andet end et par sko til. Og det er jo perfekt her i sommermånederne, hvor du sagtens kan bruge kåben som kjole med bare ben og springe i sneakers til hverdag og stiletter til fest.

Når vejret bliver køligere kan du tappe dybere ind i pyjamas-tendensen ved at sætte kåben eller kimonoen sammen med et par løse pyjamaslignende bukser, så hele dit outfit synes florlet og fint. Selvom dette måske kan fremtone lidt søndags-agtigt, er det stadig helt legalt til diverse hverdagssituationer.

Hvis du arbejder i et mere kontroversielt miljø, vil vi lade kimonoen hænge derhjemme i hverdagen, men til gengæld bruge den både til brunch, frokostaftaler, fester og middagsselskaber.

Se med i galleriet for inspiration til, hvordan du kan style din kåben denne sommer:

Style kåben til hverdag og fest

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER