TRENDS & STYLING

Kjoler: Her er de største tendenser til foråret

Forny forårsgarderoben med et par lækre kjoler. Se nærmere på de største tendenser til foråret her.

Med et par gode kjoler i garderoben er du klar til alle situationer. En kjole kan styles både afslappet med sneakers og strik eller med stiletter, hvis du skal til fest.

Forårets største tendenser inden for kjoler byder på alt fra skulderkig til flotte detaljer. Det, vi ellers kender som prærie-nederdelen, har nu fået nyt liv i kjolefacon, og der er ikke skruet ned på farverne. Forårets kjoler byder på en bred vifte af nuancer.

LÆS OGSÅ: De største tendenser i 2019

Værd at vide om forårets tendenser inden for kjoler

Farvede kjoler er et hit

Farvel sort! Der er ingen tvivl om, at foråret bliver farverigt. Den farverige stil er inspireret af Californien, hvor sporty elementer og neonfarver går op i en højere enhed.  Pastelfarverne fylder også meget i forårets farvepalet, og de kan udstråle en mere romantisk stemning end de stærke farver. Hvis man vil holde sig til de neutrale farver, er beige helt sikkert også en nuance, der er kommet for at blive.

Print er fortsat en trend

Om det er blomsterprint eller dyreprint, kommer print helt sikkert til at sætte sit præg på foråret. Kjoler med blomsterprint er umulige at overse, og du går ikke galt i byen med en blomsterprintet kjole i garderoben. Det ser heller ikke ud til, at dyreprint forlader modebilledet lige foreløbig. Leopardprint har gennem efteråret været et hit, og det ses stadig på forårskjolerne – og her er det gerne i farver.  

LÆS OGSÅ: 4 måder at style din kjole på

Forårets kjoletendenser

Tendens til foråret: Prærie-kjolen

Prærie-kjolen med den karakteristiske flæsede underdel er en af de helt store tendenser dette forår. De ses gerne i lange længder med lange ærmer og kan gå til næsten alle begivenheder. Kjolen kan det hele, da den både kan være romantisk, men også styles meget afslappet. Den vil altså redde enhver tøjkrise du har til foråret, og med de rette accessories og sko, kan du helt selv vælge, hvilken stil du hælder mest til. 

Gul kjole til foråret

Med et par hvide sneakers og en denim jakke er den her kjole helt rigtig til forårets solskinstimer. 

Gul kjole med møsnter, Part Two, 800 kr. Kan købes online HER

Mønstret kjole med bare skuldre

Den her kjole er perfekt til forårets og sommerens fester med en festlig clutch og flotte accessories.

Mønstret kjole med flæsedetaljer, Johanna Ortiz, 11.045 kr. Kan købes online HER

Mønstret kjole med lange ærmer

En god bytur kræver en lækker festkjole. Style den her med et par stiletter til en aften med veninderne. 

Mønstret kjole med lange ærmer, Sofie Schnoor, 999 kr. Kan købes online HER

Mønstret kjole med farvet leopardprint

Her er en kortere version af prærie-kjolen, der kan styles til enhver begivenhed. Giv den en rå styling med en læderjakke og et par knæstøvler.

Kjole med print, Baum und Pferdgarten, 2.399 kr. Kan købes online HER

Tendens til foråret: Sløjfen som detalje

Detaljerne bliver større, og mere iøjnefaldende, end de har været hidtil. Derudover er sløjfen nu ikke kun brugt til at markere taljen med et bindebånd, men kan også være placeret andre steder på kjolen. Sløjfen er med til at give et feminint islæt, som både vil fungere som en fin kontrast til et par sneakers eller som en ekstra festlig detalje.

Lyseblå kjole med sløjfe i halsen

Til et fint arrangement vil den her kjole være din bedste ven. Du kan style den med et par høje sko eller ballerinaer, hvis du vil slippe for en høj hæl.

Lyseblå kjole, Rohk, 5.935 kr. Kan købes online HER

Gul kjole med sløjfe

Den her kjole skriger forår og kan bruges til mange forskellige arrangementer. Læderjakke og støvler vil gøre den rå, og et par fine sko vil gøre den elegant.

Gul kjole, Stine Goya, 2.165 kr. Kan købes online HER

Rød kjole med sløjfe

Det kan aldrig gå galt med en rød kjole til forårets fester. Rød er en klassisk farve, som er et godt sted at starte, hvis du gerne vil kaste dig ud i noget mere vovet end din klassiske sorte.

Rød kjole, Lauren Ralph Lauren, 1.249 kr. Kan købes online HER

Mintfarvet kjole

Sløjfen er ikke kun for at markere taljen her, men er også med til at give kjolen en flot facon.

Mintfarvet kjole, Tibi, 5.970 kr. Kan købes online HER

Tendens til foråret: Kig til skulderen

Et lille kig til skulderen er perfekt på de dage, hvor foråret viser sig fra sin smukkeste side. Kjoler med kig til skulderen kan også tages med ind i sommeren. Kjolen behøver ikke nødvendigvis at være udstyret med tynde spaghettistropper. Bredere stropper, one-shoulder eller off-shoulder giver også et fint og feminint kig til lidt hud. Du kan style den her type kjoler på mange måder: Den er smuk i sig selv på de varmere dage eller med en T-shirt indenunder til hverdagen.

Prikket kjole til foråret

Denne kjole er perfekt til at skabe lidt forårsstemning. Tag den også med ind i sommersæsonen.

Prikket kjole, Faithfull The Brand, 1.720 kr. Kan købes online HER

Lyseblå kjole med spaghettistropper

Her er en lidt anderledes kjole, som stadig passer godt ind i forårets lyse farveskala. Hop i et par hvide sneakers, og du er klar.

Lyseblå kjole, Miu Miu, 8.210 kr. Kan købes online HER

Prikket kjole til forårets fester

Her er en mere festlig og ikke mindst romantisk kjole. Den er perfekt til de finere begivenheder, der dukker op hen over foråret.

Prikket kjole, Lovechild 1979, 2.200 kr. Kan købes online HER

Sort kjole med spaghettistropper

Her til slut får du lige et bud på en sort kjole, som er lækkert at hoppe i, hvis forårets farver ikke er noget for dig.

Sort kjole, Totême, 2.100 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: De smukkeste sko til forårets fester

Læs mere om: