TRENDS & STYLING

9 typer sko enhver kvinde må eje

”Kvinder kan aldrig få for mange sko!” … Dog vil vi påstå, at du kan klare dig fashionabelt godt med lige præcis disse 9 par sko i din garderobe. Har du dem alle?

Fra tårnhøje stiletter til flade loafers... Nogle kvinder har et hav af sko og kan aldrig få nok. Lige præcis det med ikke at besidde en stopknap når det kommer til sko, kender vi selv kun alt for godt til! Tricket til at opnå en misundelsesværdig skosamling er dog ikke antallet af sko, men snarere typerne og kvaliteten af skoene.

LÆS OGSÅ: 4 skomærker, der laver behagelige stiletter

Ofte har man det med at investere i den samme type sko, når man først har fundet en der er smuk samtidig med, at man går virkelig godt i dem. Men nogle gange, må man blot indse at alle sko ikke er beregnet til at gå et halvmaraton i.

For at have den helt perfekte skogarderobe, skal der være sko til enhver anledning. At man skal huske at investere i forskellige sko kan være svært at se når man står i midt i processen og har fundet støvle nummer 5, der bare vil passe helt fantastisk til den i forvejen store samling. Det er derfor en rigtig god idé at få lavet status på ens skosamling og sørge for, at der lige netop er sko til enhver anledning. Og det kan du opnå med 9 typer sko, som du alle finder i galleriet herunder.

LÆS OGSÅ: TOP 10 | De mest ikoniske sko nogensinde

I GALLERIET FINDER DU 9 TYPER SKO, ENHVER KVINDE MÅ EJE:

9 typer sko, enhver kvinde bør eje

LÆS OGSÅ: 10 typer tasker, enhver kvinde må eje!