TRENDS & STYLING

STYLETIP | Sådan styler du midi-nederdelen

Nederdelen, der skærer et sted på læggen, er perfekt til den danske sommer, fordi den giver luft til benene på en varm dag, men skærmer for de kølige vinde, som også kan være en del af årstiden.

Sommerens hotteste nederdel er hverken helt kort eller helt lang – den er lige midt imellem.

Du forbinder måske mest midi-nederdelen, der skærer under knæet eller midt på læggen, med farmor – eller den engelske dronning – men med den rette styling er den både feminin, cool, behagelig – og helt perfekt til en omskiftelig dansk sommer.

Og så kan den bruges både til hverdag på jobbet, hvor længden er tækkelig nok til businessfrokoster og direktionsmøder, og til fest – den er et eksklusivt match til sommerens høje, gerne glitrende sandaler.

Her får du fem tips til at style midi-nederdelen, så den er funky fremfor farmor - og shop dine favoritter nederst i galleriet:

1. Sko med personlighed

Uanset om du er til sneakers, loafers, støvletter eller høje sandaler, så giv en ensfarvet midi-nederdel modspil af et par iøjnefaldende sko. Du kan også vælge et par sko, hvor farven fra nederdelen går igen – det giver laaaange ben.

2. Farver og striber

En grå eller sort midi-nederdel er fin og klassisk, men til sommer skal du vælge en med et cool mønster eller en lækker farve. Vælg enkelt tilbehør og lad nederdelen være stjernen i dit outfit. En hvid T-shirt og flade sandaler er smukke til en midi-nederdel med vidde.

3. Detaljer, tak

Hvis du er bange for, at midi-nederdelen bliver lidt for firkantet og klodset, så vælg en med en rå eller sjov detalje. Det kan være en lynlås, en slids, en flæse eller et spænde, der lige giver nederdelen det ekstra pift.

LÆS OGSÅ: Sådan styler du nederdelen på de kølige dage

4. Strømper på

Med den danske sommer ved man aldrig rigtig, hvad man får. Solskin? Regn? Blæst? Alting på en gang? Hold varmen og giv dit look et legesygt touch ved at parre midi-nederdelen med et par fine ankelstrømper med glimmer, blonder eller en lille flæse.

5. Kort top

Uanset om du vælger en midi-nederdel, der sidder tæt til kroppen eller har vidde, skal du vælge en overdel, der er kort, eller som du putter ind i nederdelen – ellers bliver du lidt for ’kasset’ at se på. Til gengæld er det smukt med en lang frakke ud over top og nederdel – evt. med et bælte eller bånd i taljen, som giver en feminin silhuet.

Klik dig igennem galleriet for at se og shoppe din favorit nederdel:

11 midi-nederdele til forår og sommer 2017

LÆS OGSÅ: SHOPPING | 11 farverige skjorter