TRENDS & STYLING

TENDENS | Logoerne er tilbage

Logomania: tendensen, hvor logoet på alle måder er i front. Du kan nok genkende logomania-tendensen fra 00’erne, hvor særligt Louis Vuitton var forgænger med sit all-over LV-print. Nu er tendensen vendt stærkt tilbage i en opdateret 2017-version!

Sidst vi så til logomania-tendensen var i 00’erne, hvor især Louis Vuitton var forgænger med deres tasker med all-over LV-print. Tendensen og dens overtag i modebilledet var næsten vulgær og stoppede da også brat, da finanskrisen meldte sin ankomst og designerne gik i en mere ydmyg retning.

Nu ser vi så tendensen igen, men denne gang i forlængelse af sport- og streetwear-tendenserne, hvor logoerne i høj grad får lov at være tydelige på hoodies, T-shirts og oversized silhuetter generelt.

LÆS OGSÅ: TENDENS | Flæse på flæse

00'ernes tendens i moderne nyfortolkning

Tendensen stammer fra sportens verden, hvor logoer for det meste er meget synlige og det er også i forbindelse med sportens indtog i modeverdenen, at vi nu igen ser logoerne på catwalken såvel som – og nok især – i gadebilledet.

Vi ser primært logomania-tendensen på T-shirts, sweatshirt og på tasker, hvilket gør tendensen en smule ung i udtrykket, men ikke desto mindre kan den sagtens oversættes til et mere modent publikum, hvis man bevæger sig ud i logoernes verden med omtanke. Hvis du ønsker et mere chikt udtryk, skal logoernes tilstedeværelse skal være moderat mindre. Bæres logo-tendensen i moderate mængder, er det samtidig en måde, hvorpå du kan gøre dit look lidt mere cool eller sporty.

Hvis du styler din logo T-shirt med et par sofistikerede herrebukser eller tager tendensen til dig via en taske med et synligt logo, kan du bære dig ganske elegant ad. Uanset styling, vil den streetwear-inspirerede tendens altid bibringe looket et element af ungdom, da vi ofte ser den på styles af mere ung karakter.

I galleriet har vi samlet de flotteste styles med logo, som du helt sikkert ikke går galt i byen med:

Shop logo-tendensen

LÆS OGSÅ: SHOPPING | De rekonstruerede skjorter