TRENDS & STYLING

TENDENS | Mix af materialer

Der er en tydelig ”more is more” tendens netop nu, og materialerne bliver blandet som aldrig før. Prikker, striber og blomsterprint blandet sammen på kryds og på tværs. IN giver her de bedste tips til, hvordan du mixer materialer.

Når det kommer til materiale-mix, findes der næsten ingen begrænsninger. De fleste materialer går nemlig super fint i spænd, og hvorfor vi har afholdt os fra at blande dem mere tidligere, det kan vi ikke finde svaret på. Mixet af materialer går perfekt sammen med lag på lag-måden at klæde sig på, hvor jo flere dimensioner du kan give dit outfit desto bedre.

LÆS OGSÅ: Mit klædeskab | Otilia Van Pold 

Materiale-mix giver mulighed for at blande flere forskellige materialer i samme outfit - og ikke bare denim kombineret med jersey. Nu er det blevet mere normalt at mixe strik, læder, denim og ruskind i et og samme outfit – og det er ret cool at gøre. Ruskindsbukser, chunky-strik, denimjakke og en lækker lædertaske. Eller tylnederdel, oversized popplin-skjorte og læderjakke. Eller du kunne prøve jeans, jersey T-shirt, silkekjole og uldfrakke. Så længe farver og mønstrer går op i en højere enhed, har materialerne fri leg.

Klik igennem galleriet for mere inspiration til hvordan du kan mixe materialer på kryds og tværs.

Mix af materialer

LÆS OGSÅ: MODE | 11 kendte danske kvinder i international mode