TRENDS & STYLING

Tøj- og boligkæden Zara lukker en af sine butikker i Danmark

Når du fremover skal på udkig efter nye pæne duge, kaffekopper og sofapuder, må du ty til onlineshopping, for den populære Zara Home interiørbutik på Købmagergade lukker inden for den nærmste fremtid.

Den spanske modekoncern Inditex - der står bag brands som Zara og Massimo Dutti - lavede noget af en genistreg, da de i 2003 grundlagde Zaras under-interiørbrand Zara Home. 

Og glæden var stor, da brandet åbnede sin første (og eneste) danske butik i november 2016. 

Siden da har mange jævnligt lagt vejen forbi butikken på Købmagergade i det indre København, men den fornøjelse hører meget start fortiden til. 

Den populære interiørbutik, med hjemmefund til highstreet-priser, lukker og slukker nemlig fredag den 12. marts 2021. Det meddeler de via fysiske skilte i københavnerbutikken, der netop har slået dørene op igen efter coronanedlukningen. 

Læs også: 9 boligtrends der hitter på Instagram lige nu

Hvad, der så skal ske med Zara Home i Danmark, vides endnu ikke, men mens vi venter - og håber på, de åbner igen - må vi onlineshoppinge HER.

Hvis du i øvrigt ikke allerede er en af Zara Homes 6.7 mio instagramfølgere, kan du finde deres instagramprofil her: 

Er du også vild med kunst og klassisk design så se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet inspiration, der med garanti vil give dig nye ideer til din indretning:

Nordisk boheme

Læs mere om: