TRENDS & STYLING

Tommy Hilfiger offentliggør international topmodel som brand-ambassadør

Modellen vil som en del af det eksklusive ambassadørskab kreere en limited edition kollektion i samarbejde med Tommy Hilfiger. Find ud af hvem den nye "Tommy Girl" er i artiklen

Tommy Hilfigers brand-ambassadør og nye "Tommy Girl" er den berømte model Gigi Hadid, som tidligere har gået modeshows for dem. Hun bl.a. har optrådt på forsiden af Vogue, Harper’s Bazaar, og Elle og har optrådt i adskillige musikvideoer og tv-programmer verden over. Hun er desuden et kendt ansigt på instagram med over 10 millioner følgere og er også blevet døbt "social supermodel".

LÆS OGSÅ: INTERVIEW | Tommy Hilfiger om succes, rock'n'roll og den nye kollektion

Kollektionen, som Gigi har lavet i samarbejde med Tommy Hilfiger, bliver lanceret i efteråret 2016 og er lavet til den kvinder. Den vil inkludere sportstøj, fodtøj og tilbehør, herunder ure og solbriller samt en ny duft, som altsammen bærer præg af Gigis moderne stil kombineret med Hilfigers unikke tradition for "klassisk amerikansk coolness".

"Jeg har kendt Gigi og hendes familie i mange år, og det har været fantastisk at se hende vokse op og blive til en af verdens bedste modeller og mest fulgte trendsættere i modeverden," udtaler Tommy Hilfiger. 

"Jeg havde aldrig troet, at jeg ville blive bedt om at designe en capsule kollektion, så det er stadig lidt ligesom en drøm, at Tommy henvendte sig til mig vedrørende et samarbejde," udtaler Gigi Hadid. "

LÆS OGSÅ: Johan Lindeberg vender tilbage til J. Lindeberg

Det er dog ikke først gang, at Tommy Hilfiger har indgået samarbejde med inspirerende pop- og kulturikoner. Listen af navne er lang og tæller navn som Beyoncé, Kate Hudson, Charlotte Gainsbourg, Naomi Campbell, Naomi Watts og Alexa Chung og senest Suki og Immy Waterhouse samt Behati Priskoo.

Læs mere om: