TRENDS & STYLING

Tommy Hilfigers nye designsamarbejde med it-girl Gigi Hadid går online i dag

Supermodel og it-girl Gigi Hadid har i samarbejde med Tommy Hillfiger designet den nye efterårskollektion TommyxGigi. Kollektionen kan købes online fra 1 september. Se den her.

Gigi Hadid er en verdens førende topmodeller, og hun har arbejdet for mange store modehuse. Balmain, Chanel, Versace er blot nogle få ud af mange, som har haft glæde af hendes gang på deres catwalk. Det er heller ikke første gang, hun arbejder sammen med Tommy Hilfiger, hun har gennem flere sæsoner lagt ansigt til både kampagner og gået catwalk for Tommy Hilfiger. Og tidligere på året kunne hun som blot 20-årige tilføje brand-ambassadør for Tommy Hilfiger på cv'et, og fulgte dermed i trop med en række tidligere supermodeller som Claudia Schiffer, Naomi Campell og Helena Christensen. 

LÆS OGSÅ: Tommy Hilfiger offentliggør international topmodel som brand-ambassadør

I juni måned udkom duften 'The Girl', som Gigi Hadid udviklede i samabejde med Tommy Hillfiger, og i dag lander hele tøjkollektionen, der kan shoppes på tommy.com.

Tommy x Gigi-kollektionen indeholder Tommy Hilfigers klassiske cool design tilsat ungdommelig amerikansk kækhed.

SE TOMMY HILFIGERS EFTERÅR-/VINTERKOLLEKTION 2016 LIVE 

Se den nye kollektion direkte fra catwalken til New Yorks modeuge fredag nat d. 10.09.16 kl. 01.00 herunder. Du har mulighed for at købe tøjet direkte som modellerne går ned gennem catwalken blot ved at klikke på tøjet.

Se den nye kollektion herunder, hvor Gigi Hadid selv agerer model.

Tommy HilfigerXGigi

Modetip: Stilarterne i kollektonen har inspiration i det maritime, sporty og feminine univers, der kan kombineres på kryds og tværs. Du behøver ikke købe et helt look, men blot lade dig inspirere og udvælge enkelte items, som du kan inkorpere i din nuværende garderobe.

LÆS OGSÅ: Moderedaktørens udvalgte modefund | Indian summer