TRENDS & STYLING

TREND | 4 farver til efteråret

Efteråret har meldt sin ankomst og det betyder flere lag, varmere materialer og nye farver i garderoben. Nuancerne er mørkere og varmere end om sommeren, lige med en enkelt undtagelse. IN giver dig her vores fire favorit-farver dette efterår.

Trends, tendenser, farver, snit, print og stilarter - modeverden kan være en jungle at finde rundt i fra sæson til sæson, og lige som man synes, man har regnet det ud, ændrer det hele sig igen. Sommeren stod i kimonoens, blomsterprintet og de skarpe farvers tegn - og farvelegen fortsætter hen i efteråret.

LÆS OGSÅ: SHOPPING | 10 skønne accessories til efterårsgarderoben

Vi har set de mere klassiske brændte nuancer, den dybe røde og farverne navyblå og armygrøn, og så har vi spottet en helt ny farve som ikke umiddelbart er en typisk efterårsfarve. Lilla er nemlig kommet på banen i efterårskollektionerne som et frisk pust blandt de mange mørkere farver. Læs med i galleriet for at se, hvilke fire farver vi på IN helst vil klæde os i denne sæson.

Armygrøn

 

En klassiker som har fået lidt ekstra opmærksomhed denne sæson, er den armygrønne farve. Den armygrønne som kommer i flere forskellige nuancer, gør det altid godt om efteråret, især fordi den går så smukt sammen med andre klassiske efterårsfarver som bordeaux, navy (som egentlig er en meget sæsonfri farve) og brændt orange. På catwalken denne gang så vi den grønne farve på styles med tydelige militærreferencer, så tøv endelig ikke med at gøre kunsten efter med moderigtige army-detaljer. Nederdelen her har et sofistikeret og feminint snit, men udtrykket bliver mere råt med både de store og små lommer.

Nederdel, Altuzarra, 2.610 kr.
Fås online HER

Rustrød

I nogenlunde samme kategori som de brændte nuancer finder vi den rust røde farve. Den røde nuance går rigtig fint sammen med både navyblå og armygrøn, men er også en virkelig flot farve til denim i alle afskygninger. Kjolen her har et florlet udtryk, der gør at farven ikke bliver for massiv,selvom du har den på mere eller mindre fra top til tå. Style den med jeans under til hverdag eller med et par høje støvler til fest.

Kjole, Designers Remix, 2.400 kr.
Fås online HER

Aubergine

Denne farve er helt klart en favorit. Vi ser ofte farven bordeaux i modebillede,  når vi rammer efteråret, men denne sæson er det som om, at  aubergine-farven, der er mere til den lilla end den røde side, har overtaget. Farven er dyb, virkelig smuk og passer til alle hår- og hudfarver. Brug den sammen med kridhvid, denim eller navy.

Jakke, Hugo, 3.999 kr.
Fås online HER

Lilla

Den nye dreng i klassen er lilla – en farve der ikke har været i modebilledet de sidste mange sæsoner. Denne lyse nuance har i hvert fald været ude af billedet for en stund, men vender nu stille og roligt tilbage. Den er frisk og væsentlig mere lys i nuancen end de andre efterårsfarver, og det er bestemt ikke en dårlig ting. Skjorten her med det diskrete print og de fine flæser er meget feminine, så style den med et par mom-jeans (de højttaljede jeans der sidder til bag på men har løse ben) for at give det et mere hverdagsvenligt udtryk eller et par herrebukser og høje sko til weekendens fest.

Skjorte, Vetements, 7.061 kr.
Fås online HER