TRENDS & STYLING

TREND | 5 farver du ikke kommer uden om denne sæson

Foråret og sommeren står i farvernes tegn og moden opfordrer os til at droppe de klassiske sorte-, grå- og hvidenuancer til fordel for it-farverne. Læs med her og finde ud af denne sæsons 5 it-farver.

De 5 it-farver 

Farver er det nye sort. Og det gælder også den skandinaviske garderobe, der ellers normalt holder sig til de neutrale farver. Moden optimistisk og fyldt med farver. Derfor skal vi i denne sæson skabe den nye skandinaviske stil ved at favne de mange flotte farver, designerne har præsenteret for os på diverse catwalks og gerne i modige kombinationer med hinanden.

Få inspiration til, hvordan du kan kombinerer de smukke farver HER

1 | Gul

Gul er farven, som vi ser den over alt netop nu. Den gule farve kan styles med blå, lyseblå, lyserød, lilla og navy.

Foto: PR

Bluse, Zalando Essentials, 179 kr.

2 | Pink

Allerede i vinterhalvåret så vi, hvordan den lyserøde farve indtog modebilledet. Og nu har den lidt skarpere version af lyserød overtaget. Pink er optimistisk og feminin og går fantastisk i spænd med den næste it-farve, rød.

Foto: PR

Kjole, Mango, 449 kr.
Købes online HER

3 | Rød

Rød fra top til tå, rød og pink, rød og denim eller rød og … Mulighederne er mange med denne farve, som vi faktisk også så meget til sidste sommer.

Foto: PR

Jakke, Off-White, 10.311 kr.
Købes online HER

4 | Lavendel

I efteråret så vi den skarpe lilla farve i forbindelse med den uundgåelige 80’er tendens. Og farven er kommet for at blive, men nu er i en mere rolig og pastel version. Lavendel farven er lige så stille på vej ind i vores hjerter og til efteråret vil vi sikkert ikke kunne få nok af den.

Foto: PR

Kjole, Vetement, 9.435 kr.
Købes online HER

5 | Orange

Sammen med armygrøn eller navyblå er orange et fedt twist, der gør dit outfit ekstra interessant.

Foto: PR

Nederdel, Tory Burch, 2.444 kr.
Købes online HER

LÆS OGSÅ: SHOPPING | 11 farverige skjorter

Læs mere om: