TRENDS & STYLING

TREND | 80’erne er tilbage – frem med skulderpuderne

Skulderne er markeret på bedste 80’er vis, når du ser til de store modehuses forårskollektioner. Blandt andet hos Balenciaga, Saint Laurent og Topshop er der skulderpuder à la Joan Collins eller Grace Jones. Byd 80’erne velkommen tilbage

Neonfarver. Glamourøse tekstiler. Store øreringe. Krøllet hår. Benvarmere. Og selvfølgelig enorme skulderpuder. 80’erne er både hadet og elsket for sin voldsomme stil, men ikke desto mindre er det hele tilbage på catwalken. Især de markerede skuldre.

Det er som om, at Joan Collins og Grace Jones har ageret muser for alle de store designere. Hos Balenciaga, Saint Laurent og Rodarte, for bare at nævne en lille håndfuld, gik modellerne catwalken tynd i både tøj og styling – der hører til tilbage i 80’erne.

LÆS OGSÅ: Moderedaktørens udvalgte – 80'erne

Det kan være svært at tage 80’erne til sig igen, hvis man ikke ønsker at ligne et fastelavnsris. Særligt hvis man hopper i modehusenes look fra top til tå, hvor især fx Balenciagas catwalk kun er for de modige. Men bruger du enkelte elementer af 80’ernes garderobe i din stil, kan du lykkedes med at være back to the 80’s anno 2017.

Kom til bunds i tendensen i galleriet nedenfor:

80'er trends

LÆS OGSÅ: TREND | Buksedragten er tilbage i fuld fart

Læs mere om: