TRENDS & STYLING

TREND | Din dunjakke skal være ovedreven stor

Der skal være godt med puff på dunjakkerne denne vinter. Helst helt overdrevent, så din dunjakke faktisk er mere dyne end jakke. IN tegner tendensen med de 15 bedste dunjakker til dig.

Stor, større, størst. Din dunjakke skal være overdreven stor. Designerne har tilsyneladende haft svært ved at komme ud af fjerene, da de skulle designe vinterens kollektioner, så i stedet tog de dynen med ind på catwalken.

Stella McCartney, Acne, Balenciaga, Alexander McQueen, danske Cecilie Bahnsen, ja, stort set dem alle sammen, legede med dunjakken i en så overgjort form, at den gode gamle Helly Hansen næsten virker latterligt lille. Det var volumen over praktik, og det virkede faktisk til, at den dellede Michelin-mand havde været sæsonens muse.

LÆS OGSÅ: Hold dig varm hele vinteren med en dunjakke | 15 dunjakker til dig

Heldigvis behøver du ikke ligne hverken Michelin-manden eller være til en silketop med dunærmer, en dynet aftenkjole eller en jakke med en krave, der mest af alt ligner en airbag, for at være med på vinterens største trend. Du kan nemlig også sagtens hoppe i en mere nedtonet dunjakke af slagsen.

Klik dig igennem galleriet og se mere til den overdrevne trend:

Store dunjakker

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: