TRENDS & STYLING

TREND | Disse tasker kommer du ikke udenom denne sæson

Du kan roligt skifte den tunge maxi-bag ud med en mini-taske eller spæde din taskegarderobe op med en ekstra lille sag. De små tasker er nemlig blevet en stor tendens i modebilledet. IN har udvalgt 13 af de små favoritter, så du kan finde inspiration til, hvordan du griber sæsonens tasketendens.

13 uimodståelige mini-tasker

Der er noget helt utroligt uimodståeligt ved små versioner af vores foretrukne ting. Så derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at mini-tasker er blevet en stor tendens. Mini-taskerne kan spottes både i gadebilledet, og de ses på mange catwalks denne sæson. Efter flere år med store håndtasker - de såkaldte maxi-bags - er der så småt ved at ske en modreaktion; taskerne skal være små.

Modehusene er hoppet på mini-tendensen, hvilket blandt andet har resulteret i de skønneste mini-tasker. Mærker som Balenciaga, Chloé og Céline viste deres mini-tasker ved modeugen sidste sommer, og siden er tendensen vokset på både det internationale og danske marked, og der ses nu en masse forskellige fortolkninger af de små tasker.

LÆS OGSÅ: 13 fashionable tasker til hverdag

Der er dog noget yderst praktisk ved en stor taske med plads til hele klædeskabet, make-up og computeren. Men frygt ikke, for der er bestemt også noget praktisk ved mini-tasken. Den kan indeholde de mest essentielle ting: Mobil, pung og nøgler. På den måde kan mini-tasken hjælpe os med at holde styr på og organisere vores ting, så vi ikke slæber rundt på en masse unødigt, som sejler rundt i bunden af tasken. Taskens størrelse kan bestemt også hjælpe os med det tilbagevendende problem, når nøglen skal findes et sted i bunden af tasken. Og er du en af dem, som skal have computer med, kan du jo altid pakke en ekstra taske, så du kan have det hele. What's not to like?

Lad dig inspirere af mini-taske tendensen og se INs 13 udvalgte favoritter i galleriet nedenfor:

13 udvalgte mini-tasker

LÆS OGSÅ: Ny dansk taskedesigner, du skal kende