TRENDS & STYLING

TREND | Sådan styler du off-the-shoulder-toppen og -kjolen

Bare skuldre hitter, og med den rette styling kan off-the-shoulder-toppe og -kjoler bruges på stranden og på jobbet, til hverdag og til fest.

Stylingtips til off-the-shoulder trenden

Tyngdekraften har taget sommerens skjorter, kjoler og bluser – og hevet dem ned, så skuldrene blottes. De bare skuldre, der giver associationer til græske eller sydfranske strande og mexicanske fiestaer, er alle vegne denne sæson.

Der er indbygget boheme-vibe i off-the-shoulder-trenden – og den stil kan du vælge at gå ’all in’ på med flade sandaler, lange halskæder og en flettet taske. Men de bare skuldre kan også sagtens have et mere stilrent og minimalistisk udtryk – som måske gør dem mere velegnede på arbejdspladsen.

LÆS OGSÅ: BARE SKULDRE | Sådan skal du bære trenden off-the-shoulder

Her får du fem tips til at style din off-the-shoulder-top eller -kjole på smukkeste vis:

1 | Tilsæt jeans

Der er noget ultimativt sommerligt over bare, brune skuldre og klassisk blå denim. Hvis du går efter de vide jeans, som hitter i øjeblikket, er din stil ren Californisk-boheme – hvilket også er fint i det danske sommerland. Hvis du parrer din off-the-shoulder-top med et par skinnyjeans, får du en mere urban stil, som også fungerer på kontoret med et par klassiske ballerinaer eller loafers.

2 | . . . eller en A-formet nederdel

Hvis du vælger en nederdel i A-form til din off-the-shoulder-bluse, får du et ultrafeminint look, som leder tankerne mod ’Mad Men’. Vælger du top og nederdel i samme farve, får du et stilrent og elegant look. Tilsæt evt. et bælte i taljen for at understrege dine kvindelige former.

3 | Smyk din hals

Off-the-shoulder-tendensen nærmest råber på smykker rundt om halsen. Uanset om du vælger lange kæder eller en statement-halskæde eller en choker (halskæde), vil smykkerne blive stjernen i dit outfit. Lange øreringe, der dingler mod de bare skuldre, er også supersmukke og sommerlige – men vælg smykker i ørerne eller om halsen, ikke begge dele.

4 | Med top på

Hvis du synes, de bare skuldre bliver lidt for bare, kan du tage en top på indenunder. Den kan være i en flot farve eller med en fin detalje som en lille sløjfe eller et spænde på skuldrene. Det kan også være din bikinitop eller badedragt, der titter frem under kjolen eller toppen – så er du også parat til en tur i bølgerne, hvis muligheden skulle byde sig.

5 | Sporty tilbehør

De bare skuldre er ultrafeminine – derfor kan off-the-shoulder-toppen sagtens klare at få modspil af et par sporty bukser eller et par shorts, ligesom en kjole med bare skuldre bliver mere cool med et par fede sneakers.

Se med i galleriet og shop sæsonens off-the-shoulder tendens: 

11 udvalgte off-the-shoulder items

LÆS OGSÅ: TREND | Dette print kommer du ikke uden om denne sæson