TRENDS & STYLING

TREND | Smykker der skaber dit outfit

Statement-smykket kan få selv en grå t-shirt og et par jeans til at ligne en million. IN inspirerer dig til, hvilke smykker du skal investere i, for at pifte dine outfits op.

Smykker som kan skabe dit outfit 

Statement-smykker hitter i gadebilledet så vel som på catwalken. Denne statement-tendens er fremragende til dig, der ønsker at pifte et casual outfit op, når du skal ud. Statement-smykker er til for at skabe et ”statement” - altså en velovervejet tilkendegivelse af dit ståsted og holdning til moden.

LÆS OGSÅ: DULONG | Danske smykker med ny, international identitet

Denne type smykker er oftest store og iøjnefaldende og har til formål at bidrage med wow-effekt til dit look. Du må gerne være modig i valget af dit statement-smykke, når det kommer til størrelse, materiale og farver. Du kan med fordel style statement-smykket sammen med et simpelt outfit, så du får en afbalanceret helhed i dit look. De iøjnefaldende smykker kan på den måde redde dig i mange tøjkriser. Det er enormt vigtigt at bruge de store smykker med måde – gerne ét ad gangen.

Statement-smykker i deres fineste form kunne blandt andet opleves til Copenhagen Fashion Week 2016 tilbage i februar måned. De mest iøjnefaldende smykker var et eksklusivt samarbejde mellem smykkedesigneren Orit Elhanati og tøjdesigneren og modeskaberen Mark Kenly Domino Tan. Smykkerne blev båret af modellerne på catwalken under Tans show. Disse smykker skaber netop et statement i deres nyskabende form, skinnende materiale og store volumen – og så de har wow-effekt.

I Danmark kan vi være rigtig stolte af vores mange smykkedesignere, som er fantastisk gode til at designe statement-smykker. Af disse smykkedesignere er Georg Jensen, Ole Lynggaard Copenhagen samt Marlene Juhl Jørgensen yderst nævneværdige.  

Lad dig inspirere af de udvalgte statement-smykker i galleriet. Disse smykker vil uden tvivl vil booste ethvert af dine outfits.

TREND | Statement-smykker

LÆS OGSÅ: DRØMMEKØB | Kjole fra Zimmermann