TRENDS & STYLING

UNDGÅ FEJLKØB | Items du kan bruge både sommer og vinter

Har vi ikke alle prøvet at komme hjem fra rejsen eller bare en shoppingtur med køb, som vi stort set aldrig kommer til bruge? Læs med her, og få gode råd til, hvordan du undgår de værste fejlkøb.

Der er noget tøj, der er mere eller mindre forbeholdt din strandferie som eksempelvis den spraglede sommerkjole,  de lidt for korte denim shorts og nok også den kaftan, du købte på stranden for en 20'er. Alle items virker mærkeligt nok ekstra fine, når solen banker ned og stemningen er mere afslappet. Men når hverdagen vender tilbage, er det oftest sådan, at disse ting lægges på hylden, og i stedet findes jeans, skjorter og stribede T-shirts frem. 

Vi har det med at blive revet med den henkastede lækre sommerstil og glemme, hvordan vi egentlig klæder os, når vores bekymringer går på lidt større ting, end hvor vi skal spise næste gang, og om vi skal ligge på maven eller ryggen, når vi soler os.

Fejlkøbene kan dog sagtens undgås, men det kræver en disciplin og viljestyrke som kun de sejeste shopaholics besidder.

LÆS OGSÅ: IN30ÅR | 10 modetendenser, der holder ved

Med disse 3 spørgsmål in mente kan vi dog alle hjælpes på vej imod bedre, mere fornuftige og brugelige feriekøb.

1. Ville jeg have denne på, på arbejde? Måske er svaret nej, men den er perfekt til den kommende weekends fest, og måske er det bare nej. I tilfælde af sidstnævnte, skal du bruge dine penge på noget andet.

2. Har jeg noget i mit skab der passer til denne? Kan du lave et outfit ud fra de ting du allerede har i skabet med det du står med i hånden? Hvis svaret er nej så læg det fra dig og gå videre.

3. Er det et item, jeg mangler? Vi ved jo alle godt, at vi ikke virkelig mangler noget, men vi kan godt have haft et bestemt item i tankerne igennem længere tid.,og hvis det er tilfældet, er det for det meste et godt køb.
 

Klik i gennem galleriet for inspiration til fine items, der holder både i sommervarmen, og når efteråret og vinteren melder sin ankomst.

Sådan undgår du fejlkøb i sommerens hede

LÆS OGSÅ: MODE | Sommerhus Chik