Forret med stenbiderrogn på kartoffelrøsti

Mange forbinder røsti med tung, tysk mad. Prøv denne forret, hvor blinis er skiftet ud med små røsti hapse i stedet. Man bliver næsten afhængig!

Foto: Columbus Leth

Forret med stenbiderrogn på kartoffelrøsti

 Antal: 4 personer . Tid: 30 minutter

Det skal du bruge til opskriften på forret med stenbiderrogn på kartoffelrøsti

  • 2 bagekartofler
  • 1 rødløg
  • 1 æg
  • salt og friskkværnet peber
  • olie til stegning
  • 1 håndfuld frisk babyspinat
  • 1 dl cremefraiche 18 % eller skyr
  • 150-200 g renset stenbiderrogn
  • 1 bundt purløg

Sådan laver du forret med stenbiderrogn på kartoffelrøsti

Skræl bagekartoflerne, og pil rødløget. Riv begge dele groft. Vend kartofler og løg med 1 sammenpisket æg, og krydr med salt og peber. Varm en pande op med olie, og sæt kartoffeltoppe på panden med 2 skeer. Steg dem på begge sider, til røstiene er gyldne. Skyl og tør spinatbladene. Anret de færdigstegte røsti med spinatblade, 1 tsk. cremefraiche eller skyr, top med rigeligt stenbiderrogn, og slut af med et drys klippet purløg. Servér straks.