Hus

Italiensk inspiration til indretning

Moderne stil i gamle rammer. Mangler du idéer til fornyelse af din bolig, så tag et kig på denne skønne norditalienske lejlighed, der fik en kærlig hånd.

Hvordan indretter man en gammel italiensk lejlighed med to mål for øje: At bevare de gamle planer og strukturer, men på samme tid indrette i moderne stil? For parret Elisa Calzolari og Gualtiero Sacchi var det en leg.
"Vi ønskede at skabe et moderne look med et strejf af personlighed i de rustikke rammer," fortæller designer Elisa Calzolari om sin og manden art director Gualtiero Sacchis bolig.

Fransk stil i soveværelset

Personligt og autentisk
Parrets fælles hjem er en lejlighed i centrum af byen Reggio Emilia, der ligger på Posletten i det nordlige Italien.
"Vores hjem skulle være skræddersyet til os, og kodeordene for os er personligt, unikt og autentisk," fortsætter Elisa Calzolari, og hvert rum har sin helt egen karakter. Nogle med udpræget moderne, stramme linjer og andre med en større dosis nostalgi og rustik landidyl.

Indret nutidens drønmmekøkken

Fællesnævneren
Alle rummene er præget af spillet imellem nyt og moderne imod klassisk design, vintagefund og genbrug, som er resultatet af mange besøg på loppemarkeder både loklat og rundt omkring i verden på parrets mange rejser.

Klik dig igennem galleriet med alle billederne fra det smukke hjem her nedenfor.

5 idéer til en harmonisk bolig

Fem sunde og naturlige rynkebehandlinger

Læs mere om: