Lejlighed

Boliggalleri: Et hjem med unikke rejsefund

Designer Nanna Löwe indretter med skæve fund og markante detaljer, som hun har gemt fra barndommens ture på hundeslæde på Grønlands indlandsis til livet på den internationale catwalk.

I Nanna Löwes køkken-alrum kan man falde i søvn i hængekøjen under stjernerne, spise en fantastisk middag på det rustikke spisebord fra Sydfrankrig og varme tæerne i det langhårede tæppe fra New Zealand på kølige aftener. Et besøg her er næsten som en rejse jorden rundt!

Læs også: 15 tips til en rustik bolig

Hver eneste ting i hjemmet, som hun deler med sin mand og deres søn, har en historie. Som det grønlandske gevir, der er et jagttrofæ, skudt af hendes far. Og hængekøjen, som hun købte i Mexico. Faktisk er det en seng, beregnet til fire mennesker.

Overalt i huset er der små og store minder fra familiens rejser, og det giver en unik og personlig stil, der ser stort på tidens trends og tendenser.

Find inspiration til boligen: Rå fotokunst til dine vægge
 

Fem gode ideer til at indrette globalt:

Indret med souvenirs fra dine rejser. Lav fx et tableau på et fad eller i din vindueskarm, hvor du samler sjove fund og minder.

Køb tekstiler, når du rejser. Mindre tæpper og puder er forholdsvis nemme at tage med hjem, men gør en verden til forskel i din indretning.

Søg på nettet. Flere og flere webshops har spændende udvalg. Fx markwaldorf.dk, der har sjove æsker, fyrfadsstager og puder, mens kira-cph.com er god til kelimtæpper.

Spørg i din omgangskreds efter rejsefund. Måske har din onkel en cool rokokopude liggende på loftet.

Vær ikke bange for at mikse forskellige kulturer og stilarter. Det er netop dét, der vil gøre din indretning spændende.

Se også galleriet: Thomas Rode: Sommerhus med feinschmeckeri

Gå på opdagelse i denne globetrotter-bolig i galleriet herunder!

Boliggalleri: Et hjem med unikke rejsefund

Læs mere om: