Lejlighed

Boliggalleri: Feminint hjem med velour og farver

Kom indenfor i Louise Olriks nybyggede Østerbro-hjem, som hun med støvede farver og antikviteter har forvandlet til sig helt eget.

Louise Olrik har skabt en fin, feminin stemning med støvede farver og bløde stoffer i sin nybyggede lejlighed på 80 kvadratmeter, som har den misundelsesværdige beliggenhed på Charlottehaven på Østerbro i København.

Dansk design i nye rammer

Louise Olrik har det meste af sit liv boet i klassiske herskabslejligheder med stuk, høje paneler og endnu højere til loftet. For nylig valgte hun at flytte ind i en lejlighed i en nybygget ejendom. Heldigvis viste det sig, at hendes forkærlighed for den danske designtradition også passede ind i de nye rammer. 

Se også: Pasteller og etnisk strejf i Skodsborg-hjemmet

I de traditionelle ejendomme, hun ellers har boet i, brugte hun elementer af vintage som bindeled mellem de klassiske omgivelser og danske møbelklasssikere. I den nye lejlighed viste det sig, at hun med held kunne bruge de samme elementer bare med omvendt resultat. Nu giver de gamle, franske spejle, kinesiske antikviteter og unikakrukker i stedet modspil til lejlighedens gennemsigtighed og Louise Olriks lette og tidssvarende møbelvalg.
 
 
− Når man sætter ting sammen, der står i kontrast, kommer de enkelte elementer til at stå mere klart frem. Når noget bliver for stramt og stringent, smutter hyggen nemt, siger Louise Olrik.
 

Boliggaller: Feminint hjem med velour og farver

Her bor:Louise Olrik, HR-chef hos Ista Danmark.
Bolig: Lejlighed på 80 kvadratmeter i Charlottehaven på Østerbro i København.
Stil: Blød luksusfølelse med støvede farver.

 

Læs mere om: