Sommerhus

Boliggalleri: Nybygget sommerhus-idyl ved Liseleje

Drømmen om et sommerhus med masser af dagslys og kig til himmel og hav blev til virkelighed, da Ditte og Niclas Jakobsen valgte at bygge selv.

Selv om det er nybygget, så ser sommerhuset ud, som om det har ligget der i årtier. Både ude og inde er det lykkedes parret at bygge en bolig med charme og sjæl takket være et arkitektonisk udtryk, der trækker tråde til de gamle dages fiskerhuse. 

Sommerhus-charme

Stilen oser af klassisk dansk sommerhus. Facaden er malet sort. Sprossevinduerne er hvide. Og på taget ligger der tagpap. Indretningen er som på et badehotel anno 2017. For selvom huset er nybygget, oser det af nostalgi og hygge.

Se også: Sommerhuscharme i nordic coast stilen her!

Nordisk nostalgi

Møblerne er er et eksklusivt mix af af forskellige stilarter som fx nostalgiske gamle vitrineskabe, ældre Le Klint-lamper, de klassiske Wegner-stole og nyere designs som køkkenet fra Københavns Møbelsnedkeri. Kombination af klassisk vintage og nyere design skaber harmoni og gør hele boligen eksklusiv i sit udseende. 

Huset har Niclas Jacobsen selv designet, og han giver her nogle gode fif med på vejen, hvis du selv går med drømmen om at bygge dit eget charmerende lille hus.

  • Brug papkasser til at visualisere
  • Læg et budget og prioriter ud fra det
  • Saml inspiration i boligmagasiner
  • Gå på kompromiser
  • Gå efter det tidløse
  • Tænk på detaljerne

Se også: Klassisk sommerhus i Tisvilde

Boliggalleri: Nybygget sommerhus-idyl ved Liseleje

Her bor: Ditte Jakobsen, konsulent, Niclas Jakobsen og deres børn. 
Hvad: Nybygget sommerhus fra 2013 på en stor grund i Liseleje
Stil: Nordisk sommerhusstil i lyse farver.