Dansk design

Favoritten Y-stolen i nye farver

I anledning af 110-året for møbelvirksomheden Carl Hansen & Søn, udkommer Danmarks nok mest populære spisebordsstol i ikke mindre end 8 nye farver. Læs om dem her - og se alle farverne.

møbelvirksomheden Carl Hansen & Søn kan i år fejre 110 års fødselsdag, og det har de valgt at fejre ved at udgive danskernes yndlingsstol - Hans J. Wegners Y-stol - i 8 nye farver. Farverne er inspireret af Danmarks natur.

Hans J. Wegner tegnede sin Y-stol i 1950, og i dag er det nok den mest populære og eftertragtede spisebordsstol i landet.

De nye jubilæumsfarver udspringer af naturen, skoven og stranden og fremstår elegant i dybe og dæmpede nuancer. De rødlige jordfarver Rosy Blush, Russet Red og Deep Burgundy står i kontrast til den dybe og klassiske Navy Blue. De rolige nuancer Oyster Grey, Forest Green, Midnight Blue og Deep Olive skaber en forbindelse til de naturlige omgivelser samt en varm og indbydende atmosfære.

De otte nye farver på Y-stolen har et håndflettet sæde i natur papirgarn og fås eksklusivt fra den 28. oktober til den 31. december 2018 til en særlig jubilæumspris på 4.000 kr.

LÆS OGSÅ: Obama og Finn Juhl

Se Y-stolen i alle otte nye farver herunder.