Dansk design

Køb møbler på auktion og støt godt formål

Kendte danske møbelproducenter har doneret boligtilbehør for at støtte op om Dansk Flygtningehjælps store online auktion.

Kendte danske møbelproducenter har doneret boligtilbehør for at støtte op om Dansk Flygtningehjælps store online auktion. Du kan bl.a. gå ind og byde på unika bakkeborde fra Brdr. Krüger, designersofa af Eilersen, farverige kunstværker af Peter Ejlerskov, Jeff Ibbo m.fl. og flotte lamper designet af Tom Rossau og Super Shape.

I år fejres 50 års jubilæet for Brdr. Krügers bakkebord designet af Hans Bølling, i denne anledning introduceres tre nye farve muligheder til bordets vendbare bakker. To eksemplarer af bordet er signeret af Hans Bølling og kommer online på auktionen på Lauritz.com.

- ferm Living har valgt at støtte Flygtningehjælpens velgørenhedsauktion, da kombinationen af kulturelle oplevelser, design og humanitært arbejde er utrolig tiltalende og virkningsfuld. Som interiørfirma passer det fint at kunne vælge en "designkanal" som Lauritz til at støtte et så vigtigt arbejde, som Flygtningehjælpen udfører. Vi bestræber os på at lave kvalitetsprodukter med fokus på bæredygtighed, og kan vi gennem auktionen både gøre en kunde glad og samtidig støtte et velgørende projekt, så giver vores designarbejde ekstra mening, siger Elisabeth Snejbjerg, Kommunikationsansvarlige fra ferm Living.

Hvis du er mere til Nordisk design med lidt kant, kan der varmt anbefales at tage et kig på Dögg Designs enestående Uggi-light eller We:Do:Wood's Dining Table no1.

Gå ind og byd med det samme.

Dansk Flygtningehjælp lancerer i forbindelse med FN's internationale flygtningedag, en stor velgørenhedsauktion på Lauritz.com. Disse designer items iblandt andre spændende effekter, går online fra 14. til 23. juni. Her får du mulighed for at byde på genstandene og oplevelser, som er vurderet og beskrevet af vurderingseksperter fra Lauritz.com

Indtjeningen fra auktionen går ubeskåret til Dansk Flygtningehjælps arbejde i verdens brændpunkter, fordelt på tre kontinenter i mere end 30 lande. Arbejdet med flygtninge spænder vidt - fra nødhjælp over genopbygning til at hjælpe flygtninge med at vende hjem.

- Det betyder rigtig meget, at så mange har valgt at hjælpe os med projektet på Lauritz.com. Alle donorer gør en stor forskel, og det er vi meget taknemmelige for. Det er klart, at jo mere der bliver solgt, jo flere mennesker kan vi hjælpe. Vi håber, at rigtig mange vil støtte indsamlingen ved at deltage i auktionen på Lauritz.com," siger Jens Engedal, Projektleder på Dansk Flygtningehjælps Indsamlingsafdeling.