Dansk design

Smukke designklassikere hos IKEA

IKEA lancerer en helt ny kollektion baseret på tidligere, populære designs. Få en smagsprøve på de gamle designklassikere her!

Gamle designklassikere bliver nu vækket til live! IKEA giver nemlig nyt liv til gamle favoritter, som var fremme fra 1950-70'erne. Det er særkollektionen ÅRGANG, der vækker nyt liv i et udvalg af IKEAs gamle designklenodier, som du igen kan glæde dig over at supplere dit hjem med.

Læs også: Loppemarkeder og lagersalg i juni

Danske designere som Erik Wørts, Preben Fabricius og Arne Wahl Iversen designede i 50'erne og begyndelsen af 60'erne et udvalg af smukke kvalitetsmøbler til IKEA sammen med den svenske møbeldesigner Bengt Ruda. De gamle designs bliver nu vækket til live, men har fået et moderne touch, så de kan mikses og matches den moderne bolig.

Læs også: Inspiration til hvide vægge i boligen

Kollektionen er kendetegnet ved at have et tidsløst retrodesign, og den består af alt fra møbler og lamper til tekstiler og tallerkener. Du finder kollektionen i IKEA i en begrænset periode fra den 11. juni 2014. Se et udpluk af IKEA's designklassikere i galleriet herunder!

Få tips til at indrette med designklassikere her!

Se IKEAs designklassikere her: