Annonce
Perspektiv

Gæster på en hverdag: 3 simple tips, der gør forberedelserne nemmere

Kommer madklubben på besøg? Tryl den hyggeligste venindemiddag frem på nul komma fem med disse tre små tips.

Ofte må det gerne gå lidt hurtigt i hverdagen, men det betyder bestemt ikke, at du behøver gå på kompromis med udtrykket og hyggen.

Med disse tre simple tips kan du imponere madklubben uden at skulle forberede dig i timevis.

1. Opdækningen

Du kommer rigtig langt med en flot buket blomster og en simpel dug i hør. En klassisk hvid dug er elegant, og så passer den til alt.

Du kan også lege med farvesammensætningen mellem blomster og dug, og eksempelvis vælge en varm, gul dug sammen med en buket blomster, hvor de koldere blå og violette farver kommer i spil. Tænk gerne i kontrastfarver.

2. Menuen

Det er let at lade sig rive med, når man planlægger menuen til en hyggelig madklubaften med veninderne – og pludselig er der gået en time alene med at snitte grøntsager.

Keep it simple, og servér evt. nogle enkle færdigretter, der let kan anrettes, så de ser indbydende ud. Danish Crown har bl.a. lanceret færdigretten Kebabstrimler, som blot skal steges på panden, og så kan du supplere med tilbehør efter eget valg. Kebabstrimlerne er desuden nøglehulsmærkede og derfor et sundere alternativ til færdigretter.

Se her, hvordan du kan anrette kebabstrimlerne:

3. Underholdningen

Når maden er indtaget, er det ofte rart med en lille aktivitet, der kan bidrage til samtalen og hyggen. Find brætspillet frem, eller udfordr dine gæster i en musikquiz – du kan finde masser af færdiglavede musikquizzer på dine streamingtjenester, så du ikke selv skal forberede noget.

Det kan også være, I trænger til en gåtur, og så kan I jo passende smutte forbi den lokale iskiosk og finde desserten dér.

Servér kebabstrimler fra Danish Crown med fladbrød, hummus, tomater, syltede rødløg og koriander, og så er du hurtigt gæsteklar.

FRISKLAVEDE FÆRDIGRETTER FRA DANISH CROWN

Med færdigretterne fra Danish Crown kan du få et frisklavet, familievenligt måltid på under 15 minutter. Kødet er dansk, og så er det allerede krydret og skåret, så du blot skal mikse det med det grønne tilbehør. Dele af serien er nøglehulsmærket og et sundere alternativ til traditionelle færdigretter, da produkterne indeholder mange fibre og fuldkorn og har et mindre indhold af fedt, sukker og salt – helt uden at gå på kompromis med den gode smag. Se mere her.

Læs mere om: