Annonce
Rejser

3 rejser for dig, der elsker god mad og flotte udsigter

Længes du mod varme himmelstrøg, udenlandsk gastronomi og naturskønne omgivelser, så får du her tre bud på vinterrejser, der kan opfylde det hele – og lidt til.

Findes der mon et bedre tidspunkt at rejse på end i vintermånederne? Når det hele er lidt koldt og mørkt, julen er forbi, og sommeren er flere måneder væk … En rejse til sydens sol kan hurtigt kurere alt, der minder om vinterblues.

Mangler du inspiration til, hvor turen skal gå hen denne vinter, har vi her samlet tre forslag til rejser, der både favner god mad, smukke udsigter og de varme temperaturer, som vi higer efter.

Alle rejser kan opleves ombord hos Norwegian Cruise Line (NCL), der faciliterer krydstogter til alle verdens kontinenter. NCL er blevet kåret som Europas førende krydstogtselskab af WorldTravelAwards og har 18 krydstogtsskibe i Europa og resten af verden.

1. Panamakanalen

Panamakanalen er en 82 kilometer lang kanal, der forbinder Atlanterhavet med Stillehavet – og som er en kæmpe oplevelse at se. Både er det imponerende at iagttage en så stor, menneskeskabt søfartsvej, og så er de tropiske og frodige omgivelser enormt betagende. Den helt rigtige måde at opleve kanalen på er selvfølgelig ved at sejle gennem den, og det kan du netop med de moderne krydstogtskibe fra NCL.

Her sejler du via den store indsø, Gatun Lake, som er et vigtigt tropisk økoområde, hvor flora og fauna er beskyttet. På dette krydstogt kan du desuden opleve jungle- og dyrelivet i Costa Ricas nationalparker, du gør holdt i blandt andet Belize og Mexico, og så starter og slutter krydstogtet i intet ringere end Miami.

På turen har du selvsagt mulighed for at nyde velsmagende specialiteter fra det mexicanske og mellemamerikanske køkken, men ombord hos NCL finder du også et madudvalg, der vil efterlade de fleste foodies tilfredse. Stil den gastronomiske nysgerrighed med brasiliansk eller texansk barbecue, på gourmetfiskerestaurant eller med indbydende desserter.

2. Spanien, Portugal og De Kanariske Øer

Hvorfor nøjes, når du kan få det hele på én gang? På en 11-dags tur ombord på NCL's Norwegian Sun starter og slutter du i Lissabon, og krydstogtet tager dig forbi Madeira, Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote, Gibraltar, Granada og Sevilla. Her er der rig mulighed for at nyde både varmen, naturen og maden! 

I Gibraltar kan du bl.a. få dig en enestående naturoplevelse, når du tager kabelbanen op til den 426 meter høje “The Rock of Gibraltar” for at se et netværk af kalkstenshuler. Eller når du vandrer i Nationalparken Teide på den udslukte vulkan, der er både Atlanterhavets og Tenerifes højeste punkt.

Områder som Sevilla og Madeira udmærker sig især ved deres mad og vin. Nyd et lækkert frokostmåltid i Sevilla, Spaniens “tapashovedstad”, og drik et glas Madeiravin, hvor den hører hjemme.

3. Caribien

Elsker du turkisblåt vand og hvide sandstrande? Så skal du på øhop i Caribien. Her er den ene ø smukkere end den anden, og desuden kan du ikke blot nyde synet over vand, men også udforske et rigt undervandsliv.

På et krydstogt i Caribien kan du bl.a. komme forbi Harvest Caye i Belize, som er et lille tropeparadis forbeholdt NCL’s gæster. Nyd synet ovenfra, når du svæver over ø og hav på en 900 meter lang zipline, eller ret blikket mod havbunden og verdens næststørste koralrev, hvor både rokker, farvestrålende fisk og skildpadder holder til. I Caribien glemmer du hurtigt alt om dansk vinter og gråvejr.

Efter en dag med mange indtryk, kan du nyde et godt måltid ombord på skibet. NCL tilbyder “Freestyle Dining” ombord på deres krydstogtskibe, hvilket giver dig et utal af muligheder. Nyd et måltid på et af skibets mange internationale specialrestauranter, hvor du kan opleve alt fra japansk teppanyaki til amerikansk steakhouse og fin, fransk gourmetmad. Her er ingen faste spisetider, pladser eller dresscodes – til gengæld er der masser af frihed.

Med sine 15 skibe og 70 forskellige rejseplaner kan du komme rundt i Caribien med NCL, uanset om du vil rejse i øst, vest eller syd. 

OM NORWEGIAN CRUISELINE

NCL har 18 moderne krydstogtskibe, heriblandt det helt nye Norwegian Prima. NCL tilbyder rejser til alle verdens kontinenter, og du kan besøge alt fra Alaska og Caribien, Sydamerika og Hawaii til Australien, Asien og Europa. Find din næste rejse her.

NCL er blevet kåret som Europas førende krydstogtselskab af WorldTravelAwards og har flere skibe end nogensinde før i Europa. Når du rejser med NCL, har du masser af tid til at udforske dine omgivelser, og du får ofte mere værdi for pengene i forhold til landbaserede hoteller. Se mere her, eller bestil en brochure her.

BLACK FRIDAY-TILBUD – book nu: Lige nu kan du få 50 % rabat, når du booker et krydstogt med NCL. Du kan desuden opgradere din rejse med Free at Sea fra 99 euro per person, nu med ALLE pakker inklusive premium drikkevarer. På udvalgte ture kan du også få op til 300 euro rabat på flyrejser. Læs mere om tilbuddet her.

 

Læs mere om: