Rejser

6 insidertips til Singapore

Singapore er rig på oplevelser, og uanset, om du er velberejst i landet eller skal bestige dens utrolige skyline og smukke natur for første gang, så får du her 6 insidertips til skjulte skatte og oplevelser, du ikke må gå glip af når du besøger Singapore.

Singapore er en af Asiens mange perler, der bestemt er et – eller flere – besøg værd! Om du er velberejst i landet eller skal opleve det for første gang, så vil du kunne finde et tip eller to herunder, der vil berige din næste rejseoplevelse til Singapore.

LÆS OGSÅ: Lægens råd til at undgå jetlag

Vi har nemlig spurgt 6 eksperter på området til råds. Her kan du møde 6 danske kvinder, der alle har boet i Singapore – nogle gør stadig – og de deler her ud af deres bedste insidertips til Singapores skjulte skatte.

6 insidertips til Singapores skjulte skatte

Trine Nørgaard: Dumplings til den store guldmedalje
- Spis Michellin-værdige dumplings på Din Tai Fung, som var mit stamsted. Den i kælderen til shoppingcenteret Paragon er min favorit.

Alexandra Ravn Birger Christensen: Kom åbensindet
- Kom åbensindet og udforsk byens diversitet. Oplev Little India, Little Arabia, Chinatown og spis på en Food Court (Lau Pa Sat). Gå en tur og se alle shophouses, mens du er omringet af højhuse. Gå en tur på de mange ’boardwalks’ og oplev ’concrete junglen’. Vær klar på at svede en masse – her er varmt hele tiden, så drik en masse. Læs op på landets historie og se den berømte tale, hvor Lee Kuan Yew taler til pressen om separationen fra Malaysia.

Rikke May: Gå på besøg i himlen
- Tag på en skybar eller en af de utallige restauranter ’oppe i himlen’. Tag en drink på Marina Bay Sands eller Level 33. Spis en middag på Moosehead eller Don Ho. Kig på blomster i Botanic Garden eller se træerne blive tændt i Gardens by the Bay.

LÆS OGSÅ: Stor rejseguide til Singapore

Anette Veidung: Det koldeste, varme land
- Husk en sweater – det er verdens koldeste, varme land indenfor på grund aircondition. Haji Lane på en fredag aften er en fantastisk oplevelse med livemusik i gaderne. Vores favorit restaurant er FOC på 40, Hong Kong Street. Andre gode madsteder: Merci Marcel, Tiong Bahru og Tiong Bahru Market – husk Michellin-gourmet-madboder på 1. sal. Bincho at Hua Bee – et berømt sted for lokal frokost, som forvandles til megacool restaurant om aftenen.

Camilla Amalie Wildfang Illum von Scholten: Lad Apérol Spritz komme til dig
- Tiong Bahru er et lokalt lille område med de hyggeligste små cafeer. Vi kommer her gerne i weekenden og spiser brunch. Sentosa er et andet must – en ø, hvor mange vestlige har valgt at bosætte sig. Det er næsten umuligt at finde et hus eller en lejlighed uden havudsigt på Sentosa. Tag direkte på Tanjong Beach Club og lad Apérol Spritz komme til dig, mens du nyder stranden og den festlige stemning.

Camilla Bjergby: Verdens bedste tapas
- Restaurant Esquina, som laver verdens bedste tapas af chefkokken Carlos fra Barcelona. Ønsker du mere original mad fra Asien, så besøg en af de mange food-courts.

LÆS OGSÅ: Få endnu flere tips til fantastiske Singapore lige her