Rejser

De bedste spisesteder i London: Aftensmad

Vi har samlet en liste over vores top 5 spisesteder i London, hvor du helt sikkert bør slå et smut forbi, hvis du leder efter den ultimative aftensmad!

Der er ingen grænser for udvalget af spisesteder i London. Her bliver der budt på alt lige fra fisk, kød og grønt til favorable priser over sprød og etnisk mad og til trendy og innovative retter. En aften i London kan føre til lidt af hvert - og med det konstante "buzz", som finder sted i den britiske hovedstad, kan en middag ude hurtigt gå hen og blive til en oplevelsesrig aften, der ender med musik og drinks på nogle af Londons mest hippe steder. 

Læs også: De bedste spisesteder i London: Frokost

Opdag nye spisesteder i London

Har du ligesom os besøgt den populære storby et utal af gange, og søger du nogle nye og spændende spisesteder i London, der kan give dig den ultimative aftensmads-oplevelse, har vi her samlet vores bud på de 5 bedste spisesteder i London til en spændende og delikat aftensmad med plads til både ro og fest. 

FÅ MERE INSPIRATION TIL MADEN OG BOLIGEN MED MAD & BOLIG!

Vores top 5 over spisesteder i London:

#1 - Jamie's Italian

Hjemmeside: www.jamieoliver.com/italian

Adresse: 11 Upper St Martin's Lane, WC2H 9FB (tæt på Covent Garden)

En tur til London indebærer selvfølgelig også et besøg hos kokken Jamie Oliver. Jamie's Italian serverer simpel og rustik, italiensk mad - og med sin placering midt i det livlige Covent Garden-område, er det den perfekte restaurant at besøge, hvis du overvejer en tur i et af West Ends teatre. Efter maden kan du passende gå en tur mod Trafalgar Square, som er en af Londons hovedattraktioner.  

#2 - Comptoir Libanais

Hjemmeside: www.comptoirlibanais.com

Adresse: 1-5 Exhibition Road, SW7 2HE (tæt på South Kensington)

Comptoir Libanais serverer frisk, sund og ærlig mad. Spisekæden laver autentisk libanesisk mad, som f.eks. mezze og baklava, i farverige, industrielle og kunstneriske omgivelser. Besøg Comptoir Libanais efter en tur forbi Royal Albert Hall, Kensington Gardens og Hyde Park, som er placeret blot et stenkast fra spisestedet. 

#3 - Dinner by Heston

Hjemmeside: www.dinnerbyheston.com

Adresse: 66 Knightsbridge, SW1X 7LA (tæt på Hyde Park)

Det er naturligvis den berømte kok Heston Blumentahl, der står bag Dinner by Heston. Restauranten ligger i det femstjernede luksushotel Mandarin Oriental Hyde Park og er i luksusklassen. For omkring 800 kroner kan en person spise tre retter, men så skal du også indregne drikkevarer og drikkepenge.  

#4 - Wahaca

Hjemmeside: www.wahaca.co.uk

Adresse: Queen Elizabeth Hall, Southbank Centre, Belvedere Road, SE1 8XX (tæt på Southbank) 

Wahaca er det ultimative sted at spise, hvis du er til farverigt interiør og en festlig atmosfære. Her får du serveret mexicansk mad i bedste forstand og med deres "ingen reservation"-politik, er der rig mulighed for at nyde en sublim guacamole og en iskold drink i baren, mens du venter på et bord. Menuen består af små retter, hvor man som udgangspunkt bestiller 2-3 stk. til deling samt større retter. Herudover er placeringen spektakulær, da du kan nyde din mad med udsigt over Themsen - efterfulgt af en lille gåtur til London Eye og Big Ben. 

#5 - Hoxton Grill

Hjemmeside: www.hoxtongrill.com

Adresse: 81 Great Eastern Street, EC2A 3HU (tæt på Shoreditch)

Hoxton Grill ligger i det trendy Shoreditch-område, og her bliver der bl.a. disket op med lækre cheeseburgere. Men det er ikke den eneste grund til, at folk valfarter til Hoxton Grill. Torsdag og fredag er det nemlig en festbar, hvor alle “young professionals” kommer og mingler. Du bør derfor bestille bord, hvis du vil spise der, og være meget fremme i skoene, hvis du vil have en plads ved baren.