Rejser

Femstjernet romantik i Tallinn

I middelalderbyen Tallinn ligger Estlands førende femstjernede hotel med en af landets bedste restauranter. Med sit miks af nyt og antikt emmer Hotel De Tre Søstre af romantik og charme.

I et stille hjørne af Tallinns gamle bydel står tre smalle handelshuse fra 1362 helt tæt sammen. Bygningerne har overlevet flere store brande og en lang periode som turistkontor for den tidligere Sovjetrepublik. I dag huser de Hotel De Tre Søstre. Det er her, Europas konger og dronninger,præsidenter, fotomodeller og rockstjerner overnatter, når de besøger den estiske hovedstad.

HOTELFAKTA
Hotel De Tre Søstre
(The Three Sisters Hotel)
Hjørnet af Pikk 71/Tolli 2
Tallinn 10133
Estland
Tlf. +37 2 630 6300
www.threesistershotel.com

• Enkeltværelse fra ca. 1.600 kr.
• Dobbeltværelse fra ca. 1.800- 3.500 kr.
• Suiter fra ca. 3.500-7.000 kr.
• Tjek hjemmesiden for specialtilbud
Receptionen med den røde
løber, som alle gæster går ad på
vej til deres respektive værelser.
Fine florlette stoffer skaber romantiske himmelsenge i nogle af værelserne. Midt i romantikken finder du også fladskærm,
dvd-afspiller og internetadgang.
Er du gæst på De Tre Søstre, er det nemt at komme til gourmet restauranten Bordoo.
Den ligger lige ned ad trappen fra værelserne.

Læs også:

Bella Sky hovedstadens nye blikfang

Velkommen i appelsinen

Stilrent hotel i Reykjavik

Bæredygtigt hotel i Seattle

Luksus bag 300 år gamle mure

Funky minimalisme

Sydfransk frodighedCatwalk i lobbyen
I lobbyen bliver man budt velkommen af en buldrende ild i den åbne pejs, møblerne er enkle og rustikke, højryggede lænestole i mørkt læder og tunge træstole med stof på sæde og ryg. I et hjørne står en kæmpestor gulvlysestage på højde med en høj voksen mand. Farverne er dæmpede og intime, og på gulvet ligger en lang og kraftig mørkerød løber.

Her i stueetagen ligger også biblioteket, hvor kan man hygge sig i klassiske chesterfieldsofaer, mens ilden knitrer i pejsen, og et tykt rødt gulvtæppe luner på gulvet. Her fornemmer man for alvor de unikke fysiske rammer: Metertykke hvide pudsede vægge, hvor umage sten buler ud hist og pist, og gigantiske frilagte bjælker.

Gourmetmad og kælderbar
Bor du på De Tre Søstre, er der ikke langt til god mad med estisk islæt. For her på hotellet har Estlands tredjebedste restaurant, Bordoo, nemlig også til huse. Indretningen matcher hotellets forkærlighed for at mikse nyt og gammelt.

På væggene hænger mørke originale oliemalerier udlånt fra Nationalmuseet sammen med moderne fotokunst af den unge russiske stjernefotograf Egor Zaika. Drinks- og anretterborde er i blank mahogni, mens spisebordene er dækket med hvide damaskduge, og hvide Collage-pendler fra danske Louis Poulsen og Louise Campbell hænger ned fra loftet.

Havudsigt og badekar
Ikke to af Hotel De Tre Søstres 11 værelser og 12 suiter er ens, men de allerfleste dobbeltværelser har imponerende himmelsenge draperet med luftige hvide gardiner. Sengetøjet er i egyptisk bomuld fra Volga Linned, og hovedpuderne er broderet med hotellets røde svungne 3S-logo.

Der er fritlagte bjælker, svungne trapper og dybe vinduesnicher alle vegne. I flere af værelserne er vinduesnicherne inddraget som små altaner med glasdøre. Gulvene er i kraftig egeparket, og på flere af værelserne er der både havudsigt og fritstående emaljebadekar på løvefødder i selve rummet.

Alle har moderne brusebadeværelser, håndklæder med vævet logo, bade- og plejeprodukter fra Hermès og bløde hvide badekåber og tøfler til fri afbenyttelse.

LOKALT MARKED OG GODE SPISESTEDER
Restaurant Olde Hansa
Traditionelt køkken med gode gedigne retter.
Vana Turg 1
Tlf. +37 2 627 9020
www.oldehansa.ee

Vanaema Juures
(Bedstes Bistro)
Estisk mad som vor mormor lavede den. Uhøjtidelig stemning og gode priser.
Rataskaevu 10/12,
Tlf. +37 2 6269 080
www.vonkrahl.ee

Sfäär restaurant og butik
Moderne, sjov og tjekket kombination af restaurant, vin og modebutik. Menuen er baseret på sæsonens råvarer fra det
nordiske køkken.
Mere pst. 6E
Tlf. +37 2 56 992 200
www.sfaar.ee
Læs mere om: