Rejser

Festival fashion guide | Det skal du have på

Sommeren er på vej, og det betyder også at festivalerne kommer tættere på. Men hvilke festivaler skal du tage på? Og hvad skal du have på? IN guider dig til tre forskellige festivaler med tre forskellige looks.

På redaktionen kan vi slet ikke vente til sommer! Er du en af de heldige der allerede har købt billet til enten North Side, Musik i Lejet eller Smukfest så se med her. IN guider dig til, hvordan du skal klæde dig til de forskellige festivaler. 

LÆS OGSÅ: Forårets fineste jakker

NORTH SIDE | 17-19 juni i Aarhus

Det skal du have på: By festivalen North Side ligger i hjertet af Århus og har ingen campingplads tilknyttet. Du kan derfor sagtens klæde dig lækkert fra top til tå -  du har trods alt mulighed for at gå i bad, vaske dit tøj og ikke være bange for at miste dine solbriller i teltet. 

Foto: PR

Læderjakke, Zara, 649 kr.
Bukser: J. brand, 1.430 kr. Fås online HER
Taske: Saint Laurent, 11.000 kr. Fås online HER 

 

SKANDERBORG | 3-7 august i Skanderborg

Det skal du have på: Skanderborg er for de erfarende festivalgæster. Her er det okay at tænke lidt praktisk når det gælder påklædning. Hop i en sød kjole og træk i en sweater når det bliver koldere. Husk et par gode sko da du skal stå op i mange timer og en hat så du ikke bliver solskoldet.

Foto: PR

Hat, Brixton, 598 kr. Fås online HER 
Støvler, Zara, 899 kr.
Striktrøje, By Malene Birger, 1.499 kr. Fås online HER 

 

MUSIK I LEJET | 21-23 juli i Tisvildeleje

Det skal du have på: Til Musik i Lejet bliver der ikke rullet øjne af dig hvis du trapper op i mærketøj fra top til tå - her er det okay at flashe sine nye Gucci solbriller. For at opnå det lækre boho festival look, kan du f.eks. hoppe i et par vidde bukser med en løs bluse udover. 

Foto: PR

Bluse, Lovechild, 1.600 kr.
Bukser, Carven, 2.383 kr. Fås online HER 
Solbriller, Gucci, 1.930 kr. Fås online HER

LÆS OGSÅ: IN guider til sæsonens skjorter