Rejser

Find din sommerferie for 2015

Glæd dig til en weekend i ferieinspirationens tegn, når rejsemessen Where2go løber af stablen i dagene 20.-22. marts i Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center i København.

Læg vejen forbi rejsemessen Where2go i weekenden den 21.-23. marts, og find eller vind din næste drømmerejse!

På rejsemessen Where2go vil du få mulighed for at høre nogle af landets kendte foredragsholdere øse ud af deres rejseoplevelser i en lang række af interessante foredrag.

Inspiration: 6 rejsetips til Hamborg

Lad dig inspirere af bl.a. forfattere, livstilseksperter og globetrottere, som Pernille Aalund, Mikkel Beha Erichsen, Mads Christensen og Mikkel Hybel Fønsgård fortælle om deres oplevelser uden for Danmarks grænser.

  

Glæd dig til at høre rejseforfatter og livsnyder Anders Grøndahl fortælle om sit elskede Italien, og få hans personlige tips til Rom.

Oplev også Søren Rose, dertil daglig bor i USA og arbejder som designer og kreativ direktør og møbeldesigner hos Søren Rose Studio, fortælle om sine rejseoplevelser i sin legendariske amerikanske Airstream-campingvogn.

Fuld fart fremad
Mød alle rejsespecialisterne, og prøv som en bonus Danmarks allerførste Mercedes Benz CLA Shooting Break, som får premiere på messen. 

Se hele programmet for rejsemessen her! 

Køb din billet nu og få rabat!
Køb din billet i forsalg allerede nu, så springer du køen over, får 50 % rabat på entréen og deltager samtidig i konkurrencen om lækre rejsepræmier.

Køb billet til fredag d. 20. marts

Køb billet til lørdag d. 21. marts

Køb billet til søndag d. 22. marts 

Læs mere om: