Der er glaskunst udsmykket overalt i hotellet.
Rejser

Forkælelse i glashotel

Besøg det fabelagtige glashotel Kosta Boda Art hotel, der eksploderer i farver, former, nydelse og smag.

Madogbolig.dk har været på besøg i det unikke firestjernet Kosta Boda Art hotel midt i Glasriket i Småland, som udover at være udsmykket med glaskunst også har en velbesøgt restaurant og en spa-afdeling, hvor krop og sjæl kan plejes.


Tag en svømmetur i den indendørs swimmingpool, som også er udsmykket med unik glaskunst under vandet.

Hotellets bar har bølgede glasvægge, hvor farverne ændres med dagslyset.Glaskunst overalt
Udefra ser hotellet ikke ud af noget særligt, men træder du indenfor finder du overalt dekorationer, installationer og overraskelser lavet af glas i alle former og farver. I loftet i lobbyen hænger hundredevis af glaskonkylier i et net, som oplyses om aften, og værelserne er formet og farvet af kendte glaskunstner.

Det er Orresfors Kosta Bodas egne formgivere og kunstnere, som står bag den spektakulære udsmykning, der får hele hotellet til at være et stort showroom for glaskunst i verdensklasse.

Hotellet ligger midt i Kosta, hvor du blandt andet kan besøge både udstilling og glasbutik. I området finder du også Kosta outlet, Iittala outlet og mange andre glasværker og oplevelsesværdige attraktioner blot en gåtur væk.

Læs mere om Kosta Boda Art Hotel her.

Gå en slentretur på Glasgatan i Växjö med unik glaskunst i gademiljøet, skabt af syv af Kosta Bodas kunstnere og designere.
Se de smukke kreationer i HER i galleriet

Småland er fuld af de karakteristiske svenskrøde træhuse, og i Glasriket huser rigtig mange af de idylliske træhuse et glaspusteri, hvor du selv kan prøve kræfter med den svære kunst at puste glas eller du kan deltage i den traditionelle hyttsill - som du kan læse mere om HER

Læs også om andre hoteller i Småland:

Hotel Smålandsidyl

IKEASs univers

Smukt designhotel

Læs mere om: