Rejser

GALLERI | Hotel Ritz i Paris er genåbnet efter stor renovering

Det ikoniske Hotel Ritz i Paris, hvor designeren Coco Chanel havde fast bolig, er genåbnet efter en stor renovation. Se de fantastiske værelser, de overdådige restauranter og den nye Chanel-spa her.

Det ikoniske Hotel Ritz i Paris er ikke længere, hvad det har været

Hotellet, hvor Gabrielle ’Coco’ Chanel boede fast, er nemlig blevet renoveret fra kælder til kvist. Men i ånd med hotellets tidligere gæster, fx Coco Chanel, og også forfatter F. Scott Fitzgerald, skuespiller Charlie Chaplin og operastjernen Maria Callas.

Flere af suiterne på hotellet er opkaldt og inspireret af hotellets tidligere stjernegæster. Du kan altså sove i en Chanel-seng, eller på Chopin-, Mansart- eller Proust-suiten opkaldt efter henholdsvis komponisten, arkitekten og forfatteren af de tre navne.

LÆS OGSÅ: INsiders guide til Paris

Hotel Ritz har også renoveret spaen, men i samarbejde med modehuset Chanel. Derfor er spaens æstetiske udtryk chanelsk, mens produkterne og behandlingerne rent faktisk er fra Chanel.

Tag et kig på de fantastiske værelser, restauranter – og den fine spa – i galleriet herunder. Eller book din næste parisertur på hotellet HER 

Hotel Ritz renoveret

LÆS OGSÅ: REJSE | 7 seværdigheder rundt om i verden for modeelskeren