Rejser

Gode rejsegaver til under juletræet

Hvis du vil give en julegave, der holder evigt, så skal der ligge en rejse under juletræet i år. Vi har samlet 7 fantastiske rejsegaver lige her!

Det er nemt at blive forført af de mange funklende tilbud på blendere, nattøj og smykker. Men hvis du virkelig vil glæde og overraske dem, du holder af, så er der større chancer for, at en rejse rammer plet. Den syner ikke af så meget under juletræet, men til gengæld varer glæden længere. En rejse er nemlig en oplevelse, som man vil glæde sig til i månederne op til, nyde mens man er på den og huske mange år efter. Det er grunden til, at vi har samlet 7 fantastiske rejser, som egner sig godt til under juletræet.   

#1: En hurtig herretur

Til: Manden der har alt

Hvis din mand eller kæreste har fortjent lidt alenetid sammen med sine venner, så book en flybillet til ham. Hans venner skal selvfølgelig være med på idéen, og så skal de kunne holde mund, men du vil helt sikkert få en masse billige point hos ham og vennerne, fordi du tager initiativet. Send ham fx på lækker restaurant i London, til fodbold i Manchester eller koncert i Berlin. Find fx flybilletter her!

#2: Et skud sol og livsglæde

Til: Parret der har brug for en pause

Nogle gange bliver hverdagen bare for meget, og så er det dejligt at have udsigt til en solrig pause. Det behøver ikke være på den anden side af jorden, det skal bare være varmt, smukt og afslappende. Prøv fx den græske ø Zakynthos, der er berømt for sine frodige omgivelser og smukke strande!

#3: En på "opleveren"

Til: Den kulturelle solo-rejsende

Bare fordi man er alene eller ens bedre halvdel ikke kan eller vil ud og rejse, så kan man jo sagtens sukke efter et eventyr. Overrask den kulturelle solo-rejsende med en tur med masser af nye input. Husk, at det er en fordel, hvis rejsen er del af en større gruppe, så der er nogen at dele oplevelsen med. Se fx denne rundrejse i Andalusien! 

#4: En rigtig tøsetur

Til: Kvinden der har alt

Hvis din kæreste, mor eller søster har fortjent en weekend uden bekymringer og i godt selskab, så send hende på en hyggetur. Book en spaweekend, en koncerttur til Hamborg eller flyv hende til Paris, hvor hun kan shoppe smukke antikviteter og spise friskbagte croissanter. Find fx flybilletter her!

#5: En romantisk storbyweekend

Til: Dig selv og din bedre halvdel

En weekend hvor kærligheden og samværet er i centrum kan gøre underværker. Prøv at finde en weekenddestination, hvor I endnu ikke har været, og hvor I begge er på bar bund, og krydr det så med nogle lidt anderledes oplevelser. Prøv fx en weekend i Porto med spændende udflugter og hyggelig portvinssmagning! 

#6: Den ultimative luksusrejse

Til: Det modne par

Hvis du skylder en bryllupsrejse eller bare gerne vil genopleve den første, så er der ingen grund til at vente. Frem med den store pengepung, nu skal livet nydes, og du skal forkæle og forkæles. Prøv fx denne luksusrejse til maldiverne, hvor du har egen butler, vand overalt omkring dig og spa i verdensklasse!  

#7: En samlende familietur

Til: Børnefamilien

Det kan være svært at finde tid til at være sammen i hverdagen, og af og til føles det som om, livet som børnefamilie er ren overlevelse. Så hvis familien kan blive enige om at droppe julegaverne i år, så kan I i stedet investere i en rejse og tid sammen med hinanden. Det kan fx være denne luksus-familieferie til solrige Tenerife! 

 

Læs mere om: