Flere gange om året er der enten karneval eller andre festlige  arrangementer på øen.
Rejser

Guadeloupe-rejsetips

Turisme er endnu ikke hovederhvervet på Guadeloupe, men øen har et pænt udbud af mellemklassehoteller.

Hoteller

Turisme er endnu ikke hovederhvervet på Guadeloupe, og derfor spænder hotelspektret ikke bredt som på andre mere udprægede ferieøer. Der er kun få luksushoteller, og de små, beskedne herberger skal man også lede længe efter. Derimod har øen et pænt udbud af mellemklassehoteller, ligesom man også kan leje bungalower og villaer. Blandt de bedre hoteller er følgende:

LA PLANATATION RESORT , Sainte-Marthe Center, Saint-François. Nyrenoveret og flot hotel med 60 dejlige værelser, golfbane og spaområde.

HÔTEL ARAWAK, Pointe de la Verdure 41, Gosier.
Dejligt hotel beliggende lige ned til stranden med en herlig udsigt over strand, vand og palmer fra de fleste værelser.

CARAIBES BONHEUR (bungalower), Deshaies. 20 bungalows, der hver især har køkken, terrasse og have. Derudover stort fælles poolområde.


Klima

December til maj: Tørt, min. 20°.
Juni til november: Fugtigt, max 32°
Det blæser en del på Guadeloupe, hvilket er dejlig svalende i dagtimerne.
Om aftenen gør blæsten det visse dage lidt køligt, så man skal huske at medbringe en trøje.

Rejsefakta

LANGLEY TRAVEL arrangerer som det eneste danske rejsebureau charterrejser til Guadeloupe med direkte fly fra KASTRUP. Bureauet har sit eget hotel på Guadeloupe, FORT ROYAL, der ligger i det nordvestlige hjørne af Basse-Terre.
På egen hånd: Flyv med AIR FRANCE via Paris. Flyrejsen koster 7-8.000 kr. inkl. skatter og afgifter. Dog kan man indimellem være heldig at finde billigere kampagnepriser.
Øen er ca. på størrelse med Lolland Falster, men terrænet er kuperet, og mange af vejene er små bjergveje. Priserne på Guadeloupe er nogenlunde som i det øvrige Frankrig.
Læs mere om GUADELOUPE


Læs mere om: