Rejser

Hvad har du i kufferten, Gitte Dyrberg?

Gitte Dyrberg er grundlægger af og designer hos Dyrberg/Kern. Til sommer skal hun til Myanmar og blandt andet drikke Gin & Tonics med veninderne. Tag et kig i hendes kuffert og hør om hendes bedste sommerferieminde.

Gitte Dyrbergs feriekuffert

Hvor går din sommerferie hen i år?
Min sommerferie går i år til Myanmar sammen med seks veninder. Vi begynder ferien i Mandalay, hvor Myanmars storslåede kongepalads ligger, og så flyver vi videre mod Bagan, som er byen ved de magiske pagoder (asiatiske tårne, red.), der bringer dig flere hundrede år tilbage. Derefter mod Inle-søen, hvor byen står på pæle i vandet, og al handel foregår fra både, og så mod Yangon, hvor den buddhistiske helligdom Shwedagon Pagoda ligger. Vi slutter ferien af på et gammelt badehotel ved den bengalske bugt.

LÆS OGSÅ: REJSEGUIDE | Luksus i ørkensandet i Dubai

Nederst i galleriet kan du taget et kig i Gitte Dyrbergs kuffert

Hvad er dit bedste sommerferieminde?
En af mine bedste sommerferieminder var i 2007, da jeg var med familien – mand og tre børn – i Tibet, hvorfra vi kørte ind i Kina med Shangri-La Expressen (et tog på den højest liggende togbane i verden, red.). Vi sov i seksmandskupeer, og maden blev indtaget i spisevogn, hvor børnene efter 14 dage i Asien spiste nudler på professionel vis med spisepinde – alt imens vi drønede over den mongolske højslette og var omgivet af sneklædte bjerge og store hjorde af yakokser og kørte fra fem minusgrader til 40 plus ved den store gule Yangtze-flod i Kina.

Hvordan slapper du bedst af, når du holder sommerferie?
Det kan enten være at blive bagt igennem af solen i flere dage på en skøn strand med dem, jeg holder af og et par gode bøger i håndtasken, eller at være på eventyr i stedets kultur og gå på opdagelse og på markeder, finde inspiration og lade mine øjne nyde synet af det fremmede.

Her i galleriet kan du tage et kig i Gitte Dyrbergs feriekuffert og lade dig inspierere:

Gitte Dyrbergs feriekuffert

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER