Plads til forkælelse, ro og velvære på Ystad Saltsjöbad…


Hotellet byder blandt andet en luksuriøs spa-afdeling.


INs marts-forside og den tilhørende modeserie (s. 74) er skudt i de skønne omgivelser på Ystad Saltsjöbad og selvom det ikke er til at se, var det en kold vinterdag i december.


Gæster på Ystad Saltjöbad kan bruge den smukke strand, der hører til hotellet.


Maden på spahotellet er inspireret af den omkringlæggende natur og består af råvarer som friskfanget fisk og nyplukkede ingredienser fra de skånske haver. Nyd den i hotellets smukke restaurant.


Endnu et eksempel på hotellets gennemførte spa-afdeling


Opskriften på 'Frossen violfløde med hindbæris & kagekrummer' som er udviklet af hotellets chefkok Daniel Müllern, kan du finde i dette nummer af IN ...


Chefkok Daniel Müllern i hotellets køkken
Relaterede artikler
Plads til forkælelse, ro og velvære på Ystad Saltsjöbad…
IN har besøgt Saltsjöbadet i den svenske by Ystad, kun en times kørsel fra vores hovedstad. Se billeder fra hotellet og få chefkokkens opskrifter…
Mange kender nok Ystad, som et stop på vejen til Bornholm, men den lille provinsby i det svenske Österlen, byder på masser af svensk natur og kultur, idylliske brolagte gader og bindingsværkshuse. I byens sydøstlige del, ud til havet ligger Ystad Saltsjöbad, et luksuriøst spa-hotel spækket med muligheder for selvforkælelse og maksimal afslapning.
IN besøgte i slutningen af sidste år hotellet, hvor vi blev forkælet med en tur i spa'en og mad på stedets svensk-amerikanske seafoodrestaurant, hvor chefkok Daniel Müllern residerer. Du kan se maden og få hans opskrifter i marts-udgaven af IN - og læg så også lige mærke til vores forside og serien 'De store modetendenser', der er trods sit varme, solrige look blev skudt en iskold vinterdag i december
Vi giver hermed vores varmeste anbefalinger til det smukke strandhotel, som du i galleriet herunder kan se meget mere af: