Rejser

Redaktionens sommerplaner: Redaktionschefen

Sommerferien nærmer sig, og her på redaktionen glæder vi os! Nogle af os har planer om at rejse hele vejen over Atlanten og tage på eventyr, mens andre bliver herhjemme og nyder den danske sommer – og forhåbentlig også en masse sol. IN's redaktionschef, Christina Forsberg, tilbringer i år sommeren i Danmark. Læs her om redaktionschefens danske sommer-hotspots.

For syvende år i træk skal ferien afholdes med mand og børn i vores sommerhus på Råbylille Strand på Møn, hvor vores sommerhus ligger lige ved vandet.

AOP

Råbylille Strand. AOP

Og feriefornemmelsen overtager langsomt sindet, når bilen er pakket ud, alle terrassedøre er åbnet ud mod vores store grund - og barometret bare er sat på afslapning! Når den ene dag tager den anden med utallige kølige dukkerter, kaffe og jordbær i morgensolen, vinden i de høje træer og grillmiddage med sprøde bruchettaer er det ferie! Og jeg har endelig mulighed for at åbne læse alle de bøger, der ikke altid er tid til i hverdagen. 

Sommeren er heller ikke fuldendt før vi har besøgt tirsdagsmarkedet i Stege og købt nøddehonning og håndlavede cremer ved de små boder - og jeg finder endnu en sommersag til klædeskabet.

LÆS OGSÅ: IN guider til sommerkjoler

Noget, der også hører ferien til er, når veninderne overnatter, og vi får drukket masser af rosé, røget smøger og hørt høj musik, mens min mand Mads og drengene tager ud i vores hurtige kabinebåd og gør Hjelm Bugt usikker med vandski og badering.

Men der skal også være tid bare til mig. Jeg elsker at gå en tur langs det smukke specielle strandstykke, hvor jeg desværre ofte finder strandede marsvin, men også små stykker rav og ikke mindst ensomhed – på den gode måde. Ligesom en gåtur ved Nordfeld, syv minutter i bil fra os, giver mig oplevelsen af at være så alene i sommerlandet Danmark, at jeg kan hoppe i vandet, som Gud har skabt mig.  Og bare suge den underskønne natur i mig, som der er masser af på Møn.

AOP

Møns klint. AOP

Hvert år planlægger vi ture – fx til Møns Klint, men indtil videre har vi nok i bare at VÆRE. Ikke hænge i nogen som helst klokkestreng, men bare mærke roen falde over os - som individer og familie. Dét er sommerferie for mig.