Rejser

REJSE | Med i tasken på flyet

INs digitalredaktør er netop kommet hjem fra Singapore. Læs her, hvad der gør de 12 timer på flysæddet mere behagelige

Jeg elsker at rejse, og har efterhånden rejst en del og derfra fundet den hellige gral til, hvad jeg skal have med i tasken, når jeg skal på en længere flyvetur:

God rummelig taske

Udover en kabinetrolley har jeg altid en taske med i flyet med god plads til det hele. Denne lækre taske fra ECCO er genial, da den er rummelig, men kan samtidig foldes sammen under sæddet, så man har nok med benplads.
Lignende taske fås online HER

Sovemaske deluxe

Jeg synes, at det kan være så svært at falde i søvn på et fly pga. lyset, og jeg har derfor altid en sovemaske med. Denne er fra Holistic silk og er anti-aging, da silke ikke "slider" på huden og ikke "folder" huden i rynker. Derudover er den fyldt med små lavendelkorn, som dufter fantastisk og virker beroligende. Pga. den tørre luft har jeg også altid et par øjendråber med fra apoteket.
Sovemaske fra Holistic Silk fås online HER

Facial Mist

Luften i flyet er ofte meget tør og jeg bryder mig ikke om følelsen af tør hud. Derfor har jeg altid en fascial mist med, som også er meget rar til lige at opkvikke lidt. Denne er fra The Body Shop og dufter mildt af rosenvand.

Håndcreme

Jeg har altid en håndcreme i tasken og på flyet er ingen undtagelse. Denne er fra Lubarol og dufter helt fantastisk af ingefær og citron.
Håndcreme fra Lubarol fås online HER

Håndtaske hårbørste

Denne børste ligger altid (som i altid!) i min taske. Den er genial - dels pga. størrelsen, men selvfølgelig primært pga. funktionen. Mason Pearson laver verdens bedste (!) hårbørster og denne lille model gør jobbet til perfektion, når man er på farten.
Børste fra Mason Pearson fås online HER

Høretelefoner

Oftest er der gode film, når man flyver langt, men de høretelefoner, som flyene uddeler, er ofte af rigtig dårlig kvalitet. Derfor har jeg min egne med fra Sony, som dels spiller super, men som også lukker fly-støjen ude.
Høretelefoner fra Sony fås online HER

Og så er det vigtigt at have lidt underholdning med - jeg anbefaler selvfølgelig at tage et IN magasin med i tasken. God flyvetur.

LÆS OGSÅ: Kvinder med stil: Lingeri-designere