Rejser

Verdens bedste hotel er kåret

Mangler du inspiration til sommerferien eller julerejsen? Kræsne hotelgæster fra hele verden har for nylig kåret kongepaladset Umaid Bhawan i Jodhpur, Indien, som verdens bedste sted at være gæst. Også popdronningen Madonna og rockstjernen Mick Jagger er fans af det gamle indiske kongepalads.

Foto: Hotels.com

Lev som en konge eller dronning. Sænk dig ned i et badekar skåret ud af et enkelt stykke lyserød marmor. Ring efter din personlige butler, mens du slænger dig i sofaer i leopardskind (- dog i dag uægte). Eller snup en svømmetur i de mange swimmingpools, mens påfuglene går zen-agtigt rundt. Det er luksus, hvis du spørger Tripadvisors kræsne brugere over hele verden. Sammen har de valgt det gamle kongepalads, Umaid Bhawan, i Jodhpur, Indien, til verdens bedste hotel.

Byen er kendt for sine mange lyserøde paladser og Umaid Bhawan hører til en af de allerstørste private ejendomme – ikke bare i Indien, men i hele verden. Tripadvisors rejsebrugere er ikke alene om begejstringen for paladset, som i det daglige styres af Indiens store Taj Hotel Group. Både Rolling Stones-frontfiguren Mick Jagger, popstjernen Madonna og Hollywood-stjernen Brad Pitt er jævnlige gæster i de glamourøse omgivelser, som stadigvæk er ejet af den lokale indiske kongefamilie – også kaldet Maharajhaens familie. Og de royale bor stadig i en del af paladset.

”Jeg fortæller altid personalet, at de aldrig må glemme, at stedet er ikke kun et hotel – det er også mit hjem,” fortæller Singh, der er direkte efterkommer af den oprindelige Maharajha til CNN Travel.

LÆS OGSÅ: #FollowMeTo | Se de utrolige rejsebilleder

Foto: Shintamani.com

På anden pladsen har Tripadvisors brugere udpeget Shinta Mani Resort, som også ligger i et gammelt historisk område, Siem Reap, i Cambodia, som er mest kendt for de gamle templer Ang Kor Wat. Hotellet er bygget i kolonistil og ligger centralt i det gamle franske kvarter.

Foto: Bellevue.it

På tredjepladsen kommerdet 200 år gamle hotel Bellevue Syrene, som ligger i Sorrento ved Amalfikysten i Italien. Her er romerske søljer, farvestålende værelser med en grundtone af hvidt-hvidt og i en af suiterne er der indbygget et bassion i forlængelse af soveværelset, som har rå klippevægge. 

LÆS OGSÅ: REJSEGUIDE | Malaysia

Læs mere om: