SKØNHED

5 lækre duftlys til hjemme-hyggen

Duftlys er ikke noget nyt under solen, men alligevel sker der nu en udvikling, som gør duftlys endnu mere populære end de tidligere har været.

De velduftende stearinlys er ofte utrolig pæne og indgår derfor som en del af vores indretning, men duften har også indvirkning på vores sindstilstand og humør. Alt efter duft, kan du blive taget med til varmere himmelstrøg, komme til at tænke på din yndlings dessert eller noget helt andet.

Ud over at være enormt feminine og hyggelige, taler duftlys nemlig til vores sanser. INs skønhedsekspert har samlet 5 superlækre, velduftende og ikke mindst flotte duftlys, som kan noget vidt forskelligt, når det kommer til duftnoter, eller rettere sagt – de tager dig med på forskellige rejser!

Tip: De fleste duftlys på omkring 200 g brænder 50-60 timer, og så er prisen måske ikke så hamper endda.

LÆS OGSÅ: Sådan skaber du din egen hjemme-spa

Klassisk engelsk luksus

Jeg husker stadig dengang, man ikke kunne købe Jo Malone i Danmark og jeg slæbte duftlys med hjem fra London, hver gang jeg var derovre.

Wig Fig & Cassais Home Candle, Jo Malone London, 200 g. 380 kr. Købes online HER

Fransk forkælelse

Når vi taler duftlys, kan vi heller ikke komme udenom Diptyque. Mimosa tager din med en tur på den franske Riviera, og hvem vil ikke gerne få de associationer?

Mimosa Diptyque, 190 g, 350 kr. Købes online HER

Duften af bomuldshåndklæder

Kan du lide Clean parfumerne, så gå efter deres duftlys og fyld dit hjem med duften af renhed og friske toner. Især god til badeværelset, hvis du spørger mig.

Warm Cotton, Clean, 212 g, 325 kr. Købes online HER

En opkvikker

Skab en spa-følelse derhjemme med duft af eucalyptus og rosmarin, som  forfrisker rummet, som trådte du ind på en professionel spa.

The Ritual af Hammam Scented Candle, Rituals, 290 g, 170 kr. Købes online HER

Stress helt af

Dette duftlys er skabt til at give ro i sindet. Ja tak til ca. 60 timer brændetid med ro i sindet! Et lys vi vist alle kunne have brug for i ny og næ.

Otto Candle , Malin + Goetz, 260 g., 399 kr. Købes online HER

Læs mere om: