SKØNHED

5 skønhedsfavoritter i september

Det er blevet tid til at opdatere din makeuppung med stort og småt til den kommende sæson. Lad dig inspirere af INs favoritter

Sommerens skønhedsprodukter skal skiftes ud eller suppleres med farver og kvaliteter, som giver dig det optimale look i de kølige efterårsmåneder, der venter forude.

Japansk skønhed
Få den ungdommelige glød tilbage med Kanebos Cellular Performance Lifting Radiance Concentrate. En anti-age essence, som modvirker slaphed i huden. Koncentratet er beriget med lysreflekterende pigmenter, som giver ekstra glød til træt hud. 40 ml, 1.745 kr.
Inspireret af denim
Der er både rock'n'roll og glamour over Bobbi Browns lækre Sparkle Eyeshadow i farven Denim, hvor den blågrå farve giver en smuk, sølvagtig shimmereffekt på øjnene. 200 kr.
Smartere end din almindelige mineral-makeup
Cliniques nye Superbalanced Powder Makeup Spf 15 Mineral Rich Formula er et pudder, der både kan opretholde hudens fugtbalance og kontrollere overskydende olie i løbet af dagen. Et smart pudder, som giver pleje og beskyttelse i ét. I butikkerne fra 20. september. 295 kr.
Hjælp til stylingen
Revlon har i samarbejde med 6 af verdens førende frisører, deriblandt danske Gun-Britt, udviklet stylingserien Stylemasters, som består af 17 individuelle produkter. Glamourama Finisher Ultra Shine Spray er en let hårspray, der giver maksimal glans og modvirker krus. 200 ml, 159 kr.
Metalliske farver til øjnene
Metallic Cream Eye Liner Palette fra Smashbox er helt genial. Minipaletten er lige til at have i håndtasken, og der følger en lille børste med, som hjælper med de små detaljer. 210 kr.


Relaterede links:


5
tips
til
jobmakeup

Få et smugkig
på Chanels
neglelakker til
efteråret

3
gyldne
sensommerfund