SKØNHED

7 skønhedsregler franske kvinder aldrig bryder

Drømmer du også om at ligne en ægte pariserinde? Vi har samlet 7 skønhedsregler en ægte fransk kvinde ALDRIG bryder.

Franske kvinder er verdenskendte for deres skødesløse attraktive ydre. De formår at gøre vådt hår chic, og udtværet sort kohl om øjnene sensuelt. Pariserinder har en vild evne til både at være skødesløse og sexede på en og samme tid, med en lethed vi andre ikke forstår. De ser naturlige ud, men på den der uopnåelige velplejede måde. Denne evne gør pariserinderne unikke og mystiske - for hvordan gør de egentlig lige? Er det en evne kun en fransk kvinde er født med, eller har vi skandinaver bare en lille bitte chance for at opnå den samme skødesløse perfekthed?

Det franske mysterium

Har de brugt timer foran spejlet, eller er de rullet direkte ud af sengen? Det er et mysterium vi vil prøve at løse. For hvordan er man naturlig, og hvad er naturligt? Ifølge Caroline de Maigret som er en fransk model og forfatter af bogen 'How to be Parisian' vil pariserinderne forsøge at få dig til at tro, at de er født med perfekt hud, perfekte lokker, og en krop som har duftet af Chanel No 5 fra de lå i vuggen. 'How to be Parisian' kan købes HER

Men sandheden er (heldigvis) en helt anden. Pariserindernes naturlighed kommer af hårdt arbejde, som de har lært generation efter generation. De er fra barnsben blevet introduceret til deres mødres tips og tricks til naturlig skønhed, hvilke deres mødre har lært fra deres mødre. På den måde kommer det dem helt naturligt at pleje deres udseende uden, at det ligner de plejer det.

Her får du 7 skønhedsregler, som franske kvinder ALDRIG bryder

Regel nr. 1) Attitude

Din attitude er alfa omega hvis du vil opnå ægte parisisk je ne sais quoi, hvilket på dansk kan oversættes til deres uforklarlighed. Så ret ryggen, ifør dig dine chunky solbriller og opfør dig som var du lidt vigtigere end du egentlig er, uden at forveksle det med uforskammethed.  

Regel nr. 2) Skødesløse lokker

Nyvasket hår ser ofte for perfekt ud så det skal du helst undgå hvis du bare tilnærmelsesvis vil ligne en ægte pariserinde. Drop føntørringen og lad dit hår lufttørre. Desuden kan du med fordel vaske håret hver anden dag, og for de modige hver tredje. Hvis ikke du kan undvære din daglige hårvask, så prøv i stedet at droppe balsammen (pssst… lad vær med at sladre til din frisør), da det tynger dit hår. Brug i stedet en hårkur 1 gang om ugen!

Regel nr. 3) Påpasselig med plastik 

Plastikkirurgi er i en pariserindes ordbog lidt et fyord. Pariserinderne mener, at man skal acceptere den krop man er født i, og være stolt af hvordan man er skabt. Også selv om det ikke helt er sandheden. Ifølge Caroline de Maigret kan du dog godt overveje bittesmå indgreb med alderen, men aldrig indgreb som vil få din ansigtsmimik til at ændre sig eller lamme den. Og hvis nogen spørger, om du har fået lavet noget, ville Maigret mene, at du skulle benægte. Men vi mener ikke, at det gør noget at stå ved.

Regel nr. 4) Nøgen hud

Din hud skal være så naturlig, at den afslører alle dine følelser. Pariserinderne bruger minimalt med foundation. Til gengæld skrues der helt op for brugen af cremer og serummer, gerne fra franske apoteker. Den daglige make-up skal være så naturlig som overhovedet muligt. Buk dine vipper for at åbne øjet, og dup lidt rød læbestift på med fingeren for et mindre malet look. Når du så skal ud om aftenen, giv læberne en omgang rød farve og vipperne gerne flere lag sort mascara.

LÆS OGSÅ: Apotekets bedste skønhedsprodukter

Regel nr. 5) Hold igen med krigsmalingen 

Du må aldrig lade din make-up fylde så meget, at man bliver i tvivl om man skal fokusere på dine farvede læber eller mørke øjne. Pariserinderne har en simpel regel; Hvis du laver røde læber, så bær kun mascara og omvendt, hvis du laver smokey eyes så lad dine læber forblive naturlige.

LÆS OGSÅ: Sådan får du perfekte røde læber til fest 

Regel nr. 6) Velplejede negle

En ægte pariserinde har altid velplejede negle. De er klippet korte, er selvfølgelig rene og malet i max én farve – helst bordoux, mørkebrun, sort eller helt uden farve. En fransk manicure er sjovt nok i pariserindernes øjne en skændsel, og noget hun aldrig ville udsætte sine negle for. Husk en god håndcreme så dine hænder altid er velfugtede!  

Regel nr. 7) Sund mad

Selvom det er svært at få en ægte pariserinde til at indrømme det, så er nøglen til lækker hud en sund hverdag. Du kan bruge nok så mange lækre cremer, men hvis du fylder kroppen med trøfler og nougat får du altså ikke naturlig smuk hud. Franske kvinder lever så økologisk som overhovedet muligt, og sparer på sukkeret. De er ikke bange for fedt, men sukker derimod er i deres øjne noget fanden har skabt.

LÆS OGSÅ: Franske stilikoner 

Så spring en hårvask over, gennemfugt huden, smør lidt rødt på læberne og få styr på attituden – så er du klar til at erobre byernes by, Paris.

Kilde: Caroline de Maigret, 'How to be Parisian'

Bliv inspireret af de attraktive franske kvinder i galleriet

Skønne franske kvinder