SKØNHED

10 skønhedsprodukter til sommerens festivaler

Er du i tvivl om, hvilke skønhedsprodukter, du skal have med på sommerens festivaler? Her finder du en liste over de produkter, du absolut ikke vil undvære.

Festivalsæsonen er officielt skudt i gang, og måske skal du på én eller flere festivaler henover sommeren? Men ved du hvilke skønhedsprodukter, du skal have med?

Din sædvanlige skønhedsrutine kan du godt lade blive hjemme. I stedet skal du tænke praktisk. På festivalen har du nok ikke mulighed for at komme i bad hver dag eller adgang til en håndvask, så du kan rense dit ansigt og hænder. Prøv derfor at gentænke din skønhedsrutine. Er der andre muligheder?

Når det kommer til hygiejnen og skønhedsrutinen på festivaler, skal der kreative løsninger til for at bevare en følelse af renhed og velvære. Det skal være nemme, gode løsninger, så du får en lækker og ren festivaloplevelse. Samtidig skal du begrænse dig, så du har plads til at pakke alle de andre ting, som er på pakkelisten.

LÆS OGSÅ: Den ultimative pakkeliste til festival

10 skønhedsprodukter til din festival

Hvis du mangler inspiration til hvilke skønhedsprodukter, som du bare ikke må glemme at pakke, så kan du her se en liste over 10 uundværlige produkter til festivalen.

1. Tørshampoo kan redde dit hår på festivalen

Selvom de fleste foretrækker at vaske håret flere gange om ugen, kan det være svært på festivalen. Du kan i stedet finde en god tørshampoo, som både affedter din hovedbund og giver dit hår struktur.

Dry Shampoo Original, Batiste, 200 ml., 38,95 kr. Kan købes online HER

2. Ansigtsrenseservietter er et festival must

Efter en lang dag er det rart at rense huden fri for makeup og diverse urenheder. De smarte ansigtsrenseservietter gør det nemt at rense og pleje ansigtet, så din hud både ser ren og frisk ud.

Cleansing Facial Wipes, Plaisir, 39,95 kr. Kan købes online HER

3. En god ansigtscreme bør være en del af dit festival kit

Efter du har renset din hud, er det en god idé at anvende en lækker ansigtscreme, som kan tilføre din hud den rette mængde fugt og pleje efter en lang dag.

Moisture Delight, Rudolph Care, 395 kr. Kan Købes online HER

4. Håndsprit er uundværlig på festivalen

Det kan være rart at have sin egen lille håndsprit med i tasken, hvis der ikke lige er en håndvask i nærheden. Selvom du ikke tænker over det, så rører dine hænder ofte ansigtet, hvilket kan give urenheder i huden, hvis hænderne er beskidte. En lille håndsprit er derfor uundværlig i tasken under festivalen, så du kan opretholde en god håndhygiejne.

 

Deluxe Desinfection Hand Gel, Tromborg, 90 kr. Kan købes online HER

5. Ansigtssolcreme beskytter din hud

Det er vigtigt at bruge solcreme, så du beskytter din hud mod solens skarpe stråler. Her kan det være en god idé at finde en ansigtssolcreme med en høj solfaktor, som du nemt kan have med i tasken og sprøjte i ansigtet i løbet af dagen.

Tip: anvend en transparent spray-version, som du kan sprøjte udenpå din makeup.

Eau Solaire Hydratant Face Mist, Biotherm,199,95 kr. Kan købes online HER

6. Gør vandfast mascara til en del af din festival makeup

Selvom en vandfast mascara er lidt hårdere for vipperne, er det stadig en mere holdbar løsning, så du kan bevare dit look hele dagen. Du skal derfor ikke være bange for, at din øjenmakeup begynder at smuldre.

Hypnôse Drama Waterproof Mascara, Lancôme, 260 kr. Kan købes HER

7. Concealer dækker alle festivalens spor   

En god concealer er uundværlig, hvis du ønsker at dække små urenheder og mørkerander under øjnene. Her kan du med fordel anvende en flydende og ekstra fugtgivende concealer, som giver din hud mulighed for at ånde.

Liquid Concealer, Nilens Jord, 155 kr. Kan købes online HER

8. Mineralpudder giver din festival makeup det perfekte finish

Mineralpudder kan give din hud den rette naturlige glød og et mere usminket look. Hvis du vælger en mineral foundation, så er den mere dækkende, mens din hud samtidig efterlades fin og fejlfri.

Natural Mineral Foundation, Youngblood, 425 kr. Kan købes online HER

9. Beskyt dine læber med en læbepomade med solfaktor

Noget du helt sikkert ikke vil være foruden, er en lækker og fugtgivende læbepomade med solfaktor, der kan beskytte og pleje dine læber under festivalen.

Eight Hour Lipstick Spf 15, Elizabeth Arden, 149 kr. Kan købes online HER

10. Brug en langtidsholdbar deodorant på festivalen

En langtidsholdbar deodorant er uundværlig på festivalen, så du kan føle dig frisk hele dagen. Samtidig skal du ikke bekymre dig om lugtgener.

TIP: Det er en god idé at teste hvilken deodorant, som virker bedst for dig inden festivalen, hvis du ikke allerede har en yndlingsvariant.

Fysiologisk 24h Dodorant Roll-On, La Roche-Posay, 95 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Hår-inspiration - 4 frisurer til festivalen